#δυσκολος_μηνας

Αν με ψάχνεις, θα με βρεις στους γιατρούς!

Όσο και να προσπαθείτε κάποιες/κάποιοι να με στείλετε στον ψυχίατρο, θα σας απογοητεύσω για την ώρα! Δεν ήρθε η ώρα μου ( που θα έλεγε και η φίλη μου η Κύπρια).

Ο Οκτώβρης για μένα, είναι ο μήνας των γιατρών! Συνήθως πηγαίνω σε κάνα δυο! Για τυπικούς ελέγχους ! Φέτος, έχω ήδη πάει σε 4 και αναμένεται να ξεπεράσω τους 6! Με αποκορύφωμα ,τον χειρότερο μου , τον οδοντίατρο! Για κακή μου τύχη, μου είπε αυτό δεν ήθελα να ακούσω : “πρέπει να βγάλεις τους φρονιμίτες σου, άμεσα“. Συγκεκριμένα, έπρεπε να τους είχα βγάλει από τα 15 μου ( σταμάτα να αναρωτιέσαι ποσό χρόνων είμαι ?, είναι πλέον μάταιο, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ), αλλά για να με υπερασπιστώ….κανείς δεν μου το είχε πει ποτέ. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω με αυτό! Πως θα καταφέρω να πάω, που φοβάμαι τόσο πολύ!

Σε άλλα νέα, ο ΩΡΛ μου είπε ότι η ακοή μου είναι εξαιρετική αλλά μάλλον επιλεκτική (if you know what I mean). Οπότε, δεν είμαι κουφή! Απλά εσείς με κουφαίνετε με αυτά που μου λέτε ?….

 

Το ξέρετε ότι θα με χάσετε για λίγο καιρό!!!! Βέβαια, αν δείτε ότι δεν εμφανίζομαι στα social μετά τις αρχές Νοέμβρη, κάντε ένα τηλέφωνο! Που ξέρετε άνθρωποι είμαστε ???

Σας αγαπώ!

 

#whosafraidofdoctors #roseyourworld #keeprosing

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *