#05/09-11/09/2016

Κριός

Στις 7/9 το τρίγωνο Ήλιου Πλούτωνα θα δεχθείτε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Με τον Δία στον Ζυγό από τις 9/9, θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Θα κάνετε νέες γνωριμίες με αξιόλογα άτομα. Στις 10/9, με το τετράγωνο Κρόνου Ποσειδώνα, θα σας φέρει ανασφάλειες και θα κάνετε κριτική στις επιλογές σας.Το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα στις 11/9, θα σας φέρει εντάσεις και προβλήματα.

Ταυρος

Στις 7/9  το τρίγωνο Ήλιου Πλούτωνα θα υλοποιήσετε με επιτυχία τα σχέδια σας και θα έχετε την πλήρη στήριξη των δικών σας ατόμων. Με τον Δία στον Ζυγό από τις 9/9 θα έχετε πολύ πίεση στην δουλειά, θα προσπαθήσετε να επιλύσετε ταυτόχρονα πολλά θέματα. Καλό είναι να οργανωθείτε, γιατί τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα και δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε ψύχραιμα δύσκολες καταστάσεις (“…Μαράκι, ας το, τα λέμε από τον άλλο μήνα”) . Πρέπει να προσέξετε την υγεία σας, να βελτιώσετε τις συνθήκες στον δικό σας χώρο και εάν υπάρχει, θα ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα υγείας. Στις 10/9 το τετράγωνο Κρόνου Ποσειδώνα θα πρέπει να σκεφτείτε ρεαλιστικά γιατί θα έχετε έκρυθμη διάθεση που θα σας εξαντλήσει. Με λίγα λόγια, υπομονή μέρες είναι θα περάσουν….

Διδυμοι

Στις 7/9 με το τρίγωνο Ήλιου Πλούτωνα θα ρυθμίσετε τα οικονομικά σας και πολλοί από εσάς θα κάνετε μια νέα συνεργασία. Από τις 9/9 με τον Δία στον Ζυγό, θα Γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα περάσετε ωραίες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 10/9  με το τετράγωνο  Κρόνου Ποσειδώνα θα νιώσετε πίεση με τα επαγγελματικά σας. Στις 11/9 με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα σας βγάλει ανασφάλειες και θα είστε μπερδεμένοι για τις επιλογές σας, τόσο στις συναισθηματικές όσο και τις επαγγελματικές. Μπερδεμένοι οι Δίδυμοι????? Αποκλείεται……

Καρκίνος

Στις 7/9, το τρίγωνο Ήλιου Πλούτωνα θα φέρει νέα ξεκινήματα και νέες βάσεις στην συναισθηματική σας ζωή και θα περάσετε ωραίες στιγμές με άτομα της οικογενείας σάς. Στις 10.9 με  το τετράγωνο Κρόνου Ποσειδώνα, θα έρθετε σε δίλημμα αν έχετε κάνει σωστές επιλογές (καταλαβαίνω, εσείς τα Καρκινάκια, πόσες εργατοώρες θα αφιερώσετε να το συζητάτε….υπομονή σε μας!!). Στις 11/9, με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα, θα σας φέρει μια ξαφνική αναστάτωση με τους γύρω σας. Θα πρέπει να μην είστε αυτοκαταστροφικοί (η προσπάθεια , αρκεί) και κτητικοί. Ό,τι σχετίζεται με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας θα τακτοποιηθεί.

Λεων

Για τα Λιονταράκια, δυναμικά ξεκινάει η βδομάδα , καθώς στις 7/9, με το τρίγωνο Ήλιου Πλούτωνα, θα σας ευνοήσει και θα πάρετε χρήματα που σας χρωστούσαν. Θα καλύψετε όλες τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Με τον Δία στον Ζυγό από τις 9 Σεπτεμβρίου θα έχετε θετική διάθεση. Θα περάσετε ωραίες στιγμές με άτομα που αγαπάτε. Θα σας παρουσιαστούν  ευκαιρίες για δουλειά αλλά και επαγγελματικές προτάσεις (Αθηνά, σε βλέπω να ζεις το american dream στο Ελλάντα!!!!!). Στις 10/9 με το τετράγωνο Κρόνου Ποσειδώνα, θα κάνετε ξεκαθαρίσματα και θα κρατήσετε στην ζωή σας άτομα που σας γεμίζουν. Στις 11/9 το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα Θα σας φέρει προβλήματα με συναδέλφους και εντάσεις στην δουλειά.

         

Παρθένος

Ξεκαθαρίσματα έχει για τους Παρθένους αυτή η εβδομάδα…..Στις 7/9 με το τρίγωνο Ήλιου Πλούτωνα, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας. Θα διώξετε μακριά τους τρίτους και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις σε σημαντικά θέματα μόνοι χωρίς επηρεασμό τρίτων. Από τις 9/9 με τον Δία στον Ζυγό, θα πάρετε αρκετά χρήματα από δουλειά ή από κάποια νέα επαγγελματική συμφωνία (ελπίζω να μην διαβάζουν το blog μου εφοριακοί, γιατί δεν προβλέπω να σας μένει τίποτα). Με το τετράγωνο Κρόνου Ποσειδώνα στις 10/9, θα πρέπει να δείξετε προσοχή, γιατί θα έχετε καβγάδες με κοντινά σας πρόσωπα και στις 11/9 με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα, θα είστε οξύθυμοι και δεν θα δέχεστε παρατηρήσεις. Οπότε, ας κρυφτούμε οι υπόλοιποι…..

Ζυγός

 Αλλαγές για τους Ζυγούς …..Στις 7/9 το τρίγωνο Ήλιου Πλούτωνα, θα  προσπαθήσετε να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις σχετικά με μια αλλαγή  ή μετακόμιση που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Αποφύγετε, όμως, τις εντάσεις με οικογενειακά σας πρόσωπα γιατί σύντομα θα λυθούν όλα και νέα ξεκινήματα θα έχετε στη ζωή σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας στα συναισθηματικά και στα επαγγελματικά σας. Στις 10/9 το τετράγωνο Κρόνου Ποσειδώνα, θα φέρει στο φως προβλήματα με τους συνεργάτες σας καθώς και τις  λύσεις αυτών. Στις 11/9, με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα,  θα έχετε εντάσεις και φασαρίες με δικά σας πρόσωπα.

Σκορπιός

Ήρθε ο καιρός να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον…..Το ξέρω σας ταράζει αυτό αλλά το τρίγωνο Ήλιου Πλούτωνα στις 7/9, αλλά και ο Δίας στον Ζυγό στις 9/9, θα σας βοηθήσει σε αυτό!!!! Το τετράγωνο Κρόνου Ποσειδώνα στις 10/9, θα αισθάνεστε και θα είστε δυσαρεστημένοι με τη συμπεριφορά των δικών σας ανθρώπων. Στις 11/9 με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα, θα κάνετε έντονη κριτική και θα βγάλετε λίγο την εκδικητικότητα σας σε άτομα που σας έχουν πικράνει.

Τοξότης

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά έχουν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα….Στις 7/9 με το τρίγωνο Ήλιου Πλούτωνα, θα πάρετε μια θετική είδηση από δουλειά .Όσοι περιμένετε χρήματα, θα έρθουν και θα ρυθμίσετε τις οφειλές σας. Με τον Δία στον Ζυγό από τις 9/9, θα έχετε πιο έντονη κοινωνική ζωή. Στις 10/9 με το τετράγωνο Κρόνου Ποσειδώνα, θα δυσαρεστηθείτε με την συμπεριφορά δικών σας ατόμων. Στις 11/9 με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα, θα σας κάνει επίμονους και εριστικούς. Θα παρεξηγηθείτε με δικά σας άτομα.

Αιγόκερως

Νέα ξεκινήματα περιμένουν τους Αιγόκερους ….Στις 7/9  το τρίγωνο Ήλιου Πλούτωνα, θα έχετε θετική έκβαση και θα βρείτε λύσεις σε θέματα κληρονομικά (καλό ή κακό η εφορία θα το κρίνει , χιχιχι…..) . O Δίας στον Ζυγό από τις 9/9 θα σας φέρει νέες επαγγελματικές προτάσεις και νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Θα είστε επικοινωνιακοί αλλά θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε για να μην παρεξηγηθείτε με τους συναδέλφους σας. Στις 10/9 με το τετράγωνο Κρόνου Ποσειδώνα, θα πρέπει να βρείτε τρόπο να διορθώσετε τα λάθη σας και να βρείτε τρόπο να λύσετε παρεξηγήσεις με αγαπητά σας πρόσωπα. Στις 11/9 με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα, καλό είναι να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και επίσης καλό θα είναι να σκεφτείτε διπλά και τριπλά τις προτάσεις που θα δεχτείτε.

Υδροχόος

Ξεκαθαρίσματα, περιπέτειες, έρωτες και αύξηση εσόδων για τους Υδροχόους…..Στις 7/9 με το τρίγωνο Ήλιου Πλούτωνα, θα έχετε θετική εξέλιξη σε κάποιο οικονομικό ζήτημα. Θα αυξήσετε το εισόδημα σας. Θα έχετε έντονες περιπέτειες από τις 9/9 με τον Δία στον Ζυγό, ένας έρωτας μπορεί να προκύψει με άτομο από το εξωτερικό. Θα τακτοποιήσετε νομικά ζητήματα. Στις 10/9 με το τετράγωνο Κρόνου Ποσειδώνα  θα  ζήσετε μια έντονη ερωτική ιστορία. Στις 11/9 με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα, θα κάνετε μια σημαντική αγορά .Θα ξεκαθαρίσετε ένα κληρονομικό θέμα.

Ιχθυς

Ζήλιες, παρεξηγήσεις αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες για τα ψαράκια……. Με το τρίγωνο Ήλιου Πλούτωνα (7/9), θα λύσετε παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα αλλά και ευκαιρίες σε οικογενειακά θέματα και επαγγελματικά!!!!. Με τον Δία στον Ζυγό από τις 9/9 , θα πάρετε χρήματα από εκεί που δεν το περιμένετε ( τι λες??? γίνονται και θαύματα τελικά!!!). Στις 11/9 με το τετράγωνο   Αφροδίτης Πλούτωνα, θα νιώσετε έντονη ζήλια από το σύντροφο σας καθώς και από φιλικά πρόσωπα. Δείξτε προσοχή! 

Προσοχή στις εντάσεις!!!! Είναι λίγο περίεργη η εβδομάδα…. Αλλά τα λεφτά θα μας τρέχουν από τα μπατζάκια μας……..
Για αναλυτικότερη ενημέρωση …..Katerina Noula! Σίγουρα θα μπορέσει να σας βοηθήσει …..
Σε ευχαριστούμε πολύ Κατερίνα!!!!!!

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *