#06/02-12/02/2017

 Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Ο Άρης στον 1ο ηλιακό σας οίκο ενισχύει την μαχητικότητα και την ενέργειά σας ώστε να διεκδικήσετε με πάθος την σχέση που επιθυμείτε και ο,τι έχει νόημα για εσάς, αλλά και για να επιβεβαιωθείτε σε ερωτικό επίπεδο. Με την Αφροδίτη από τον ίδιο οίκο θα αγωνιστείτε για να νιώσετε την χαρά της κατάκτησης. Η όψη εξαγώνου του Ερμή με την Αφροδίτη στις 10 Φεβρουαρίου θα εκδηλώσεις τα αισθήματά σου σε όλες τις σχέσεις σου φιλικές και ερωτικές. Θα λάβεις υποστήριξη από το περιβάλλον σου και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η Πανσέληνος και ταυτόχρονα σεληνιακή έκλειψη στις 11 του μήνα, στον 5ο ηλιακό σου οίκο, η ερωτική σας ζωή θα έχει θετικές εξελίξεις, οι σε σχέση θα κάνουν ουσιαστικές δεσμεύσεις ενώ οσοι είστε μόνοι θα κάνετε νέα γνωριμία με προδιαγραφές μεγάλου έρωτα.
Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Θα νοιώθετε απομονωμένοι συναισθηματικά και θα αναπολείτε ο,τι θέλατε για την ζωή σας και ενώ ο Άρης θα βρίσκεται στον 12ο ηλιακό σας οίκο αυτή την εβδομάδα, δεν θα αξιοποιήσετε την ενέργειά του ώστε να δραστηριοποιηθείτε συναισθηματικά.Το ίδιο θα συμβεί και με Αφροδίτη από τον ίδιο οίκο που παρά την παρά την δυναμική παρουσία της δεν θα ενισχύσει την εξωστρέφειά σας. Με την όψη εξαγώνου του Ερμή με την Αφροδίτη στις 10 του μήνα, θα θελήσετε να χαλαρώσετε και να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας. Προσπαθείστε να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Η Πανσέληνος και ταυτόχρονα σεληνιακή έκλειψη στις 11 του μήνα, στον 4ο ηλιακό σας οίκο, σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στον χώρο της οικογένειας και των επαγγελματικών. Ασχοληθείτε με την σχέση σας που λόγω των επαγγελματικών σας έχετε παραμελήσει.

 

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

​​Με τον Άρη και Αφροδίτη από τον 11ο ηλιακό σου οίκο σου θα νιώθεις αυτοπεποίθηση και η εξωστρέφειά σου θα σε ανεβάσει κοινωνικά στο φιλικό σου περιβάλλον.Με την Αφροδίτη θα νοιώθετε δυναμικοί και θα έχετε την υποστήριξη των άλλων ώστε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Με την όψη εξαγώνου του Ερμή με την Αφροδίτη στις 10 του μήνα θα είστε αισιόδοξοι και κοινωνικοί αλλά και ερωτεύσιμοι. Η Πανσέληνος και ταυτόχρονα σεληνιακή έκλειψη στις 11 του μήνα, στον τρίτο ηλιακό σου οίκο, λειτουργεί βοηθητικά και γίνεσαι περισσότερο ομιλητικός, επικοινωνιακός και εκδηλώνεις άμεσα τις επιθυμίες σου στα φιλικά σου πρόσωπα. Με την Πανσέληνο θα προβληματιστείς για την θέση που έχεις μέσα στις σχέσεις, και οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια άλλη οπτική.
Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

​Με τον Άρη και την Αφροδίτη από τον 10ο ηλιακό σας οίκο θα ενισχυθούν οι φιλοδοξίες σας και θα έχετε την απαραίτητη ορμή για να τις πραγματοποιήσετε. Θα αναζητήσετε τους ανθρώπους που θα σας συντροφέψουν επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά. Θα προσπαθήσετε να περιορίσετε την ευθιξία που σας διακρίνει ώστε να εκδηλώσετε χωρίς φόβο τις επιθυμίες σας. Η όψη εξαγώνου του Ερμή με την Αφροδίτη στις 10 του μήνα ενισχύει την επιθυμία για πάθος για μια νέα γνωριμία που μπορεί να προέρχεται από το χώρο της δουλειάς. Η Πανσέληνος και ταυτόχρονα σεληνιακή έκλειψη στις 11 του μήνα, στον 2ο ηλιακό σου οίκο, προκαλεί οικονομικές ανατροπές και η απαισιοδοξία σας θα επηρεάσει τον τομέα των αισθηματικών και των οικονομικών σας.

 

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

​Ο Άρης και η Αφροδίτη από τον 9ο ηλιακό σου οίκο σας βοηθούν να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και με αισιοδοξία και σιγουριά να αισθανθείτε χαρά και πληρότητα. Με άνεση θα αναθερμάνετε προσωπικές επιθυμίες και θα προβάλλετε τα θετικά σας στοιχεία στις σχέσεις σας. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο περιπετειώδης και η ερωτική σας ζωή πιο ζωντανή. Με την όψη εξαγώνου του Ερμή με την Αφροδίτη στις 10 του μήνα, η θετική σας ενέργεια θα συμβάλλει δημιουργικά στη σχέση σας και δεν αποκλείετε κάποιοι από εσάς να ταξιδέψουν. Η Πανσέληνος και ταυτόχρονα σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας, στις 11 του μήνα, προκαλεί συναισθηματική αναστάτωση και ανυπομονησία αλλά βοηθάει στο να εκφραστείτε αληθινά και να βρείτε τον δρόμο προς την συναισθηματική πληρότητα.
Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

​Ο Άρης και η Αφροδίτη από τον 8ο ηλιακό σου οίκο σε αναγκάζουν να βιώσεις βαθιά συναισθήματα που έως τώρα εκλογικεύατε. Θα χρειασθεί να μάθετε ότι πρέπει να αφήσετε την ανάγκη για έλεγχο στις σχέσεις και να δώσετε μεγαλύτερα περιθώρια ελευθερίας στους άλλους. Να περιορίσετε την ζήλια και την κτητικότητα και να αλλάξετε πρώτα εσείς ώστε να αλλάξουν και οι σχέσεις σας. Με την όψη εξαγώνου του Ερμή με την Αφροδίτη στις 10 του μήνα, θα προσπαθήσετε με ηρεμία και ειλικρίνεια να συζητήσετε για τις ανάγκες της σχέσης σας. Η Πανσέληνος και ταυτόχρονα σεληνιακή έκλειψη στις 11 του μήνα, στο 12ο ηλιακό σας οίκο, θα προκαλέσει θλίψη και ανάγκη για απομόνωση. Καλό θα είναι να προσπαθήσετε με ηρεμία να αποφασίσετε για την πορεία που θέλετε να έχουν οι σχέσεις σας.

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

​Με τον Άρη και την Αφροδίτη από τον έβδομο ηλιακό σας οίκο δημιουργούνται αντιπαραθέσεις και θα πρέπει να θυμάστε να μην παρασύρεστε από τις προκλήσεις αλλά να επιστρατεύσετε την διπλωματία σας. Με την όψη εξαγώνου του Ερμή με την Αφροδίτη στις 10 του μήνα περιορίστε την επιθετική σας διάθεση στις επικοινωνίες σας και εκφράστε τα παράπονά σας με ηρεμία. Με την Πανσέληνο και ταυτόχρονα σεληνιακή έκλειψη στις 11 του μήνα, στον 11ο ηλιακό οίκο σας θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας και θα αντιμετωπίζετε στόχους και όνειρα με θετική διάθεση. Επίσης θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε τα ερωτικά σας αισθήματα για μία φιλική σχέση.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

​Ο Άρης και η Αφροδίτη από τον 8ο ηλιακό σας οίκο αυτή την εβδομάδα, πυροδοτούν τον ανταγωνισμό σας προκαλούν θυμό στις σχέσεις και ξυπνούν την εκδικητικότητα σας, ενώ οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας έχουν πλέον κουράσει. Προσπαθήστε να μην μεταφέρετε αυτή την ένταση στα άτομα που σχετίζεστε για να μην διαταραχθεί η ισορροπία. Θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν σε όλο αυτό που αντιμετωπίζετε. Με την όψη εξαγώνου του Ερμή με την Αφροδίτη στις 10 του μήνα, εκτονωθείτε δημιουργικά ώστε να μοιραστείτε με τον άνθρωπο που σχετίζεστε, ο,τι σας απασχολεί με ηρεμία Η Πανσέληνος και ταυτόχρονα σεληνιακή έκλειψη στις 11 του μήνα, στον 10ο ηλιακό σας οίκο, ενισχύει την ένταση για την επαγγελματική σας αναγνώριση. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε διακριτικά την ανάγκη σας να έχετε την εξουσία στη σχέση σας ώστε να λειτουργείτε περισσότερο αυθόρμητα.

 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

​Άρης και Αφροδίτη από τον 5ο ηλιακό σας οίκο αυτή την εβδομάδα, σας δίνουν αυτοπεποίθηση, εκφραστικότητα και γενναιόδωρα συναισθήματα ενισχύοντας την χαρά στην ζωή και στον έρωτα. Επικοινωνείτε αποφασιστικά και τολμηρά και εκφράζετε την ανάγκη σας για διασκέδαση και απολαύσεις, και αυτή σας η διάθεση βοηθάει στην ανανέωση των σχέσεών σας.Η όψη εξαγώνου του Ερμή με την Αφροδίτη στις 10 του μήνα, ενισχύει την διάθεση για φλέρτ ώστε να λάβετε επιβεβαίωση για τη γοητεία σας.

Η Πανσέληνος και ταυτόχρονα σεληνιακή έκλειψη στις 11 του μήνα, στον 9ο ηλιακό σας οίκο,βοηθάει στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας στην προσωπική σας ζωή. Οσοι είναι σε σχέση έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν ενώ οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνουν νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.
Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

​Άρης και Αφροδίτη από τον 4ο ηλιακό σας οίκο δημιουργούν υποχρεώσεις της καθημερινότητας αλλά και συναισθηματικές απαιτήσεις από τους άλλους με αποτέλεσμα να νοιώθετε πίεση και κούραση. Θα προσπαθήσετε να αποστασιοποιηθείτε από ότι σας πιέζει με αποτέλεσμα να είστε συναισθηματικά απόμακροι.

Με την όψη εξαγώνου του Ερμή με την Αφροδίτη στις 10 του μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε τις διαφορές σας ειρηνικά, να εκφράσετε τα παράπονά σας με ειλικρίνεια και να έρθετε πιο κοντά με τους άλλους. Η Πανσέληνος και ταυτόχρονα σεληνιακή έκλειψη στις 11 του μήνα, στον 8ο ηλιακό σας οίκο,φέρνει αλλαγές στα οικονομικά αλλά και στην ερωτική σας ζωή. Σκέψεις, παράπονα και συναισθήματα και οικονομικές αγωνίες που κρατούσατε κρυμμένα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σας αποδυναμώσουν.

 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

​Ο Άρης και η Αφροδίτη από τον 3ο ηλιακό σας οίκο αυτή την εβδομάδα, σας κάνουν περισσότερο κοινωνικούς και επικοινωνιακούς με αποτέλεσμα να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει από τις σχέσεις σας. Οι άλλοι θα εμπιστευθούν τις ιδέες και τον τρόπου που σκέπτεσθε. Με την όψη εξαγώνου του Ερμή με την Αφροδίτη στις 10 του μήνα, θα βρίσκεστε στο επίκεντρο και θα κάνετε καινούριες γνωριμίες λόγω της επικοινωνιακή σας δεινότητας και γοητείας. Η Πανσέληνος και ταυτόχρονα σεληνιακή έκλειψη στις 11 του μήνα, στον 7ο ηλιακό σας οίκο, δημιουργεί την ανάγκη για ξεκαθαρίσματα και επαναπροσδιορισμό των σχέσεών σας. Θα θελήσετε να αλλάξετε την θέση εξάρτησης στην αισθηματική σας ζωή.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

​Με τον Αρη την Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό σας οίκο αυτή την εβδομάδα, είστε σε διαδικασία απολογισμών αναφορικά με τις σχέσεις σας, αναζητάτε λύσεις σε οικονομικά θέματα ενώ ταυτόχρονα δεν μπορείτε να ελέγξετε την ανάγκη για σπατάλη, με καταστροφικά αποτελέσματα. Η ανασφάλεια, η ζήλεια και η κτητική σας συμπεριφορά θα προκαλέσουν εντάσεις. Με την όψη εξαγώνου του Ερμή με την Αφροδίτη στις 10 του μήνα θα βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη, και θα προσπαθήσετε να αποφορτιστείτε μέσω των χαλαρών στιγμών που θα περάσετε με τη σχέση σας. Με την Πανσέληνο και ταυτόχρονα σεληνιακή έκλειψη στις 11 του μήνα, στον 6ο ηλιακό σας οίκο, θα ασχοληθείτε με την εικόνα σας. Θα κάνετε αυτοκριτική και θα αναγνωρίσετε τι σας εμποδίζει στο να έχετε καλύτερη επικοινωνία στη σχέση σας.

 

Για αναλυτικότερη και εξατομικευμενη πρόβλεψη απευθυνθείτε στην Katerina Noula  και αν της πείτε ότι είστε αναγνώστρια του blog μας , θα έχετε και ένα δώρο απο την φίλη μας.

Σε ευχαριστούμε Κατερίνα.

#astrology #katerinanoula #zodia

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *