#06/06/16-12/06/2016

Κριός

Λοιπό, Κριέ, από τις 6/6 θα έχεις θετική διάθεση και θα σκέφτεσαι αισιόδοξα. Προσπάθησε να είσαι συνεπείς στις υποχρεώσεις σου, ώστε να αποφεύγονται προβλήματα γιατί, με την αντίθεση Ερμή Άρη στις 9/6, θα κάνεις πολλές συζητήσεις για να λύσεις οικονομικά θέματα . Πάντως από τις 12/6 σε περιμένουν ειδυλλιακές καταστάσεις με το σύντροφο σας και σεις οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες.

Ταυρος

Πεισματάρη Ταύρε, σε περιμένουν ,με την σύνοδο Ήλιου Ερμή στις 6/6, καλές επαγγελματικές συμφωνίες και νέα επαγγελματικά βήματα. Όμως λίγο προσοχή, η αντίθεση Ερμή Άρη στις 9/6 θα σας κάνει επιθετικούς με τους συνεργάτες σας  λόγω του  ότι θα είναι εριστικοί. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ αυστηροί μαζί τους (το ξέρω δύσκολο είναι….!). Υπομονή, από τις 12/6 η διάθεση σας θα είναι καλύτερη και θα περάσετε καλά με φίλους και οικογένεια.

 

Διδυμοι

Ξεκαθαρίσματα βλέπω για τα Διδυμάκια με την σύνοδο Ήλιου Ερμή στις 6/6. Θα ξεκαθαρίσετε τις παλιές σχέσεις και συνεργασίες και θα βάλετε νέες βάσεις στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Αυτή η αντίθεση Ερμή Άρη, στις 9/6, θα σας φέρει δυσκολίες. Προσπαθηστε να τις ξεπεράσετε και γίνετε πιο φιλικοί με τους συνεργάτες σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης Ουρανού στις 12/6 θα σας φέρει συναντήσεις με φίλους και ωραίες συναναστροφές με αγαπημένα πρόσωπα. Άλλωστε η κοινωνικότητα είναι αυτή που σας χαρακτηρίζει!

 

Καρκίνος

Αν και πάντα ψάχνεις αιτίες να ταλαιπωρείσαι χωρίς λόγο, στις 6/6 η σύνοδος ήλιου Ερμή θα σε απασχολήσει με θέματα σοβαρά που σε αφορούν. Προσπάθησε να το διαχειριστείς και να μην τσακωθείς με όποιον κινείται! Η αντίθεση Ερμή Άρη στις 9/6 θα φέρει κακή διάθεση, διότι θα σε πειράξουν λόγια φίλων που θα έχουν δόση κακοήθειας. Ας εμπιστευτείς το ένστικτό σου (που είναι και το δυνατό σου σημείο) και απομάκρυνέ τους! Πάντως από τις  12/6 θα  ανεβάσεις διάθεση και θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες των προηγουμένων ημερών που σε ταλαιπώρησαν.

Λεων

Bon viveur Λιονταράκι οι μέρες σας θα είναι γεματές αισιοδοξία, χαρά και ταξίδια με αγαπημένα πρόσωπα. Τι άλλο θέλετε???. Μην πάρετε όμως βιαστικές αποφάσεις, δειξετε προσοχή και δώστε χρόνο στη σκέψη σας. Προτιμότερο θα ήταν να κλείσετε πρώτα εκκρεμότητες και μετά να κάνετε νέα ξεκινήματα. Σε αυτό, θα σας βοηθήσει και το εξάγωνο Αφροδίτης Ουρανού στις 12/6, που θα σας δώσει λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό σε όλους τους τομείς.

Παρθένος

Παρθένε, με την σύνοδο Ήλιου Ερμή στις 6/6, θα πάρεις ευχάριστες ειδήσεις τόσο από το επαγγελματικό όσο και από το οικογενειακό περιβάλλον. Μην επαναπαυτείς όμως!!!!!!Η αντίθεση του Ερμή με το Άρη στις 9/6 θα φέρει εκνευρισμό.Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να μην χάσεις τη ψυχική σου ηρεμία. Άσε τις επαγγελματικές συμφωνίες, στην άκρη! Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι “οι μέρες σου” για αυτό και θα προτιμήσετε να περάσετε ωραία και έντονα με φίλους παρά να ξεκουραστείτε. Μάλλον το έχετε ανάγκη!

Ζυγός

Ισορροπημένε Ζυγέ (λέμε τώρα…), αυτή η εβδομάδα μόνο καλά έχει να σου φέρει!!!Η σύνοδος Ήλιου Ερμή στις 6/6 θα σας φέρει εκτός από αισιοδοξία νέα ξεκινήματα ταξίδια και νέες γνωριμίες. Θα βγείτε έξω και θα περάσετε ωραία με άτομα που σας αγαπούν. Η αντίθεση Ερμή Άρη στις 9/6 θα πάρετε χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε και έτσι θα καλύψετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Στις 12/6 με το εξάγωνο αφροδίτης ουρανού οι δεσμευμένοι θα επισημοποιήσετε την σχέση σας. Τι άλλο να ζητήσετε;;;
σ.σ : Πάντως, ξέρω έναν ζυγό που παρέλαβε το καλύτερο δώρο προχθές!! ΟΛΓΑ μου, να σου ζήσει η κοράκλα!!!!!!!

Σκορπιός

Στις 6/6 η σύνοδος Ήλιου Ερμή θα σας φέρει λύσεις σε οικονομικά ζητήματα και θα γίνετε πιο οργανωτικοί και συγκρατημένοι στις κινήσεις σας. Με την αντίθεση Ερμή Άρη στις 9/6, πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στη σχέση σας. Θα νιώσετε μόνοι και χωρίς βοήθεια σε μια δύσκολη στιγμή στη ζωή σας. Προσέξτε τα νεύρα σας αλλιώς θα χάσετε το δίκιο σας. Στις 12/6 το εξάγωνο Αφροδίτης Ουρανού θα σας φέρει αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, διάθεση για αλλαγές στην εμφάνιση σας ακόμα και αλλαγή σπιτιού. ‘Αρα, ετοιμαστείτε για έξοδα!

Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου Ερμή στις 6/6, αλλά και η αντίθεση Ερμή Άρη στις 9/6 θα μας ευνοήσει να ξεπεράσουμε δυσκολίες, θα γίνουμε πιο αισιόδοξοι αλλά και πιο αποδοτικοί στην δουλειά μας (Αμήν!).Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι όταν θα κάνετε κουβέντες που αφορούν θέματα επαγγελματικά. Στις 12/6 το εξάγωνο Αφροδίτης Ουρανού θα φέρει νέα ξεκινήματα και νέες ιδέες. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτό το διάστημα. Βρε λες?????

Αιγόκερως

Υπεύθυνα, φιλόδοξα και σκληρά Αιγοκεράκια, η σύνοδος Ήλιου Ερμή στις 6/6 θα σας φέρει ηρεμία. Θα ήταν καλό να κάνετε διάφορες αγορές αλλά και αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο. Με την αντίθεση Ερμή Άρη στις 9/6 θα είναι καλό να ακούτε τις απόψεις των συνεργατών σας, μην προσπαθείτε να επιβάλλεται τις δικές σας ( τι σας λέω τώρα!!!). Είναι η κατάλληλη περίοδος να αναδείξετε στην δουλειά σας  τα ταλέντα σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης Ουρανού στις 12/6 θα σας φέρει κάποιο ταξίδι αλλά και ηρεμία τη ζωή σας.

Υδροχόος

Η εξωστρέφεια σας χαρακτηρίζει, έτσι θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με δικά σας πρόσωπα. Με την αντίθεση Ερμή Άρη στις 9/6, είναι ευκαιρία να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας και να διορθώσετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Είναι μια καλή περίοδος να λύσετε παρεξηγήσεις και μικροδιαφωνίες με το σύντροφο σας ή με τους φίλους σας. Στις 12/6 το εξάγωνο Αφροδίτης Ουρανού θα σας χαρίσει ωραίες στιγμές με πρόσωπα του οικογενειακού ή φιλικού κύκλου.

Ιχθυς

Η σύνοδος Ήλιου Ερμή στις 6/6 θα σας δώσει οικογενειακές εντάσεις. Καλό θα ήταν να βρείτε λύσεις άμεσα και να λύσετε παρεξηγήσεις. Η αντίθεση Ερμή Άρη στις 9/6 θα σας δημιουργήσει άγχος. Θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας και να προσπαθήσετε να μην γίνετε φορτικοί και δυσάρεστοι με άτομα που σας αγαπούν. Το εξάγωνο Αφροδίτης Ουρανού στις 12/6 θα σας φέρει μια οικονομική ανακούφιση. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση.

Για αναλυτικότερες πρόβλεψεις, στην ειδικό Katerina Noula.

Υπομονή! Τα άστρα και τα ζώδια, μας φέρνουνε εμπόδια????

#roseyourworld #myastro #keeprosing #katerinanoula

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *