#07/11-13/11/2016

Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε εύνοια στις συνεργασίες και στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Πολύ πιθανόν να παρουσιαστεί ξαφνικά μια ευκαιρία για ένα ταξίδι. Ενδέχεται να πάρετε μια βοήθεια από γονείς ή από άτομα της οικογενείας. Θα πρέπει να δώσετε στα θέματα της καριέρας σας ιδιαίτερη προσοχή και να προσπαθήσετε να συγκρατήσετε λίγο τα νεύρα σας. Στις 9/11 ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο και θα σας φέρει ευχάριστες στιγμές με φίλους και οικογένεια. Στις 12/11 ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και θα φέρει καλές επικοινωνίες. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 12/11 όπου βοηθάει τις επαγγελματικές σχέσεις και τις συναισθηματικές.

Ταυρος

Δυσκολίες με ληξιπρόθεσμες οφειλές ή κληρονομικά θέματα. Από τις 12/11 που ο Ερμής θα βρίσκετε στον Τοξότη και θα τις χειριστείτε με έξυπνο τρόπο και με την βοήθεια του Άρη που εισέρχεται στις 9/11  στον Υδροχόο θα τις φέρετε εις πέρας. Να είστε προσεκτικοί σε μικροατυχήματα και να μην είστε σπάταλοι με απερίσκεπτα έξοδα.Από τις 12/11 η Αφροδίτη θα εισέλθει στον  Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε με το καλλωπισμό σας. 

Διδυμοι

Αυτήν την εβδομάδα θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες με τον σύντροφο σας  και τους συνεργάτες σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας ικανοποιήσουν (λέμε τώρα….). Στις 12/11 με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη θα έχετε διάθεση να εξασκήσετε το πνεύμα σας (είναι το δυνατό σας σημείο), αλλά τα λόγια σας θα πρέπει να είναι μετρημένα. Με την βοήθεια της Αφροδίτης που στις 12/11 εισέρχεται στον Αιγόκερω, θα χειριστείτε κληρονομικά και οικονομικά θέματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις 9/11 με τον Άρη στον Υδροχόο προσέξτε να μην γίνετε φανατικοί στις ιδέες των φίλων σας.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα πιθανές ξαφνικές ανατροπές σε θέματα οικογενειακά και καριέρας, θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Στις 12/11 με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, η διάθεση σας θα χτυπήσει κόκκινο, έντονο φλερτ από άτομα κύρους. Στις 12/11 που ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη σκεφτείτε διπλά και τριπλά ώστε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Στις 9/11 με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο θα πρωτοτυπήσετε στην δημιουργικότητα και στην σκέψη και πιθανόν κάποιοι από εσάς θα κάνετε ένα ταξίδι.

 

Λεων

Αυτή την εβδομάδα η σχέση με τα αδέλφια και τους γείτονες θα είναι ευνοϊκή (ευτυχώς…..). Στις 9/11 με τον Άρη που εισέρχεται στον Υδροχόο, θα φερθείτε αλλοπρόσαλλα στον σύντροφο σας ή στους συνεργάτες σας, να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας, μην εμπλακείτε σε καβγά. Η Αφροδίτη που εισέρχεται στον Αιγόκερω, την ίδια μέρα, θα φέρει ξεκαθαρίσματα στον έρωτα και πιθανότητα γνωριμίας με άτομα που θα έχουν οικονομική επιφάνεια. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να πραγματοποιήσετε κοντινά ταξίδια……..

Παρθένος

Αυτήν την εβδομάδα θα πάρετε χρήματα που τα περιμένατε εδώ και καιρό. Θα πρέπει να προσέξετε προβλήματα με την οικογένεια και εντάσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Στις 9/11 με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο θα δουλέψετε σκληρά και η καθημερινότητα σας θα γίνει κοπιαστική. Στις 12/11 ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και θα σας φέρει χαρές και διασκέδαση στο σπίτι σας. Η Αφροδίτη στις 12/11 μπαίνει στον Αιγόκερω και θα σας δώσει επιτυχία στον έρωτα , όμως προσέξτε να χειριστείτε τα χρήματα με συγκρατημένο τρόπο και να βρείτε λύσεις σε κάθε πρόβλημα.

Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα θα υπάρξουν σημαντικές ξαφνικές αλλαγές στα προσωπικά σας δεδομένα. Στα οικονομικά σας θα υπάρξει άνοδος. Στις 9/11 εισέρχεται ο Άρης στον Υδροχόο, πολλοί από εσάς θα κάνετε κάποιες αλλαγές διακόσμησης στο σπίτι και πιθανόν κάποιοι να πραγματοποιήσετε μετακόμιση. Στις 12/11 ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και θα σας φέρει καλές επικοινωνίες με τους γύρω σας. Η Αφροδίτη στις 12/11 εισέρχεται στον Αιγόκερω, αυτό θα φέρει οικονομική ασφάλεια και θα νιώσετε έντονα τα συναισθήματα των γύρω σας.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα οι Σκορπιοί πιθανόν να έχετε διαφωνίες και κόντρες με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και θα διεκδικήσετε με λάθος τρόπο τις επιθυμίες σας.Προσοχή!!!! Στις 12/11 με την είσοδο του Ερμή Τοξότη θα λύσετε με επιτυχία καθυστερημένες οικονομικές υποθέσεις. Στις 12/11 με την είσοδο της Αφροδίτης Αιγόκερω πολλοί από εσάς θα κάνετε ένα κοντινό ταξίδι και πιθανόν να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία.

Τοξότης

Αυτήν την εβδομάδα θα δεχθείτε ξαφνικές επικοινωνίες (τηλέφωνα) από αγαπητά πρόσωπα.  Στις 9/11 με την είσοδο  του Άρη στον Υδροχόο, θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με άτομα που σας αρέσει να κάνετε παρέα. Στις 12/11 με την είσοδο του Ερμή Τοξότη, θα έχετε πρωτότυπες ιδέες και θα λύσετε προσωπικά θέματα. Στις 12/11 με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα πάρετε προαγωγή και θα δείτε τον τραπεζικό λογαριασμό σας να αυξάνεται.

 

Αιγόκερως

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα δοκιμασιών και προβλημάτων ήρθε η ώρα να ηρεμήσετε. Στις 9/11 με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο, θα υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας. Δείξτε ψυχραιμία και υπομονή. Στις 12/11 με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μην τυχόν και αποκαλυφθούν παλιά μυστικά. Στις 12/11 με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω,  θα γίνετε κτητικοί με το σύντροφο σας γι΄αυτό προσπαθήστε να μην είστε επίμονοι και φορτικοί.

Υδροχόος

Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και εξελίξεις. Στις 9/11 με τον Άρη στον Υδροχόο, θα δραστηριοποιηθείτε και θα πετύχετε με ευκολία τους στόχους σας. Στις 12/11 με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη, θα επιθυμήσετε να περάσετε καλά με παλιούς φίλους και συμμαθητές. Στις 12/11 με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, θα ευνοηθούν οι εξωσυζυγικές σχέσεις και θα ζήσετε ένα μεγάλο πάθος.

Ιχθυς

Μια εβδομάδα έντονη γεμάτη στόχους και επιθυμίες. Στις 9/11 με τον Άρη στον Υδροχόο, θα δραστηριοποιηθείτε και θα πετύχετε με ευκολία τους στόχους σας. Στις 12/11 με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη θα θελήσετε να προβάλετε τον εαυτό σας. Στις 12/11 με την είσοδο της  Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα νιώσετε ότι απειλείστε από φίλους και θα τους απομακρύνετε.

Για περισσότερες πληροφορίες στην Katerina μας!!! Και πείτε της ότι την διαβάσατε σε μας……
www.katerinanoula.com

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *