#11/7-17/7/2016

Κριός

Ψυχραιμία!! Απρόοπτα γεγονότα θα φέρει  το τετράγωνο Ερμή Ουρανού στις 11/7,χρησιμοποιήστε το αισιόδοξο κομμάτι σας για να μην τρελαθείτε. Η Αφροδίτη που εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα στις 12/7, θα σας δημιουργήσει ευχάριστη και θετική διάθεση. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες και οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφα με το σύντροφο σας. Ο Ερμής από τις 14/7, εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και φέρνει λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα. Στις 17/7 το τρίγωνο Ήλιου Άρη, θα βοηθήσει στο να βρεθούν λύσεις σε ζητήματα κληρονομικά και οικονομικά.

Ταυρος

Στις 11/7 το τετράγωνο Ερμή Ουρανού, θα σας δημιουργήσει εντάσεις και προβλήματα με άτομα της οικογένειας σας. Παρακαλώ προσδεθείτε οι υπόλοιποι, η προσγείωση θα είναι απότομη! Προσπαθήστε να μην είστε επίμονοι και εριστικοί (τι σας λέω τώρα???) για να μην προκληθούν εντάσεις με το παραμικρό. Στις 12/7 με την Αφροδίτη στο Λέοντα, θα δεχθείτε οικονομική βοήθεια από συγγενικά σας άτομα. Στις 14/7 με τον Ερμή στο Λέοντα, θα πρέπει να δώσετε προσοχή ώστε αφενός να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και αφετέρου να δείξετε μεγάλη προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας. Το τρίγωνο Ήλιου Άρη στις 17/7, θα σας φέρει κοντά όχι μόνο με το σύντροφο σας αλλά και με άτομα που αγαπάτε.

Διδυμοι

Με το τετράγωνο Ερμή Ουρανού στις 11/7, θα είστε διαυγείς και θα λύσετε με ευκολία σοβαρά ζητήματα (παρακαλώ να σημειώσετε την μέρα για την “διάυγεια). Η είσοδος της Αφροδίτης στις 12/7, στο ζώδιο του Λέοντα θα προκαλέσει μετακινήσεις (άλλο που δεν θέλατε!!). Πολλοί από εσάς θα ταξιδέψετε και γενικότερα θα είστε υπερδραστήριοι ως προς τις μετακινήσεις και την επικοινωνία. Με την είσοδο του Ερμή στο Λέοντα στις 14/7, θα έχετε όρεξη για δουλειά και εξασφαλισμένη επαγγελματική επιτυχία (σε αυτό δεν σας φοβήθηκα ΠΟΤΕ!). Στις 17/7 το τρίγωνο Ήλιου Άρη, θα κάνετε ευχάριστες κοινωνικές συναναστροφές και θα χαλαρώσετε από το άγχος της καθημερινότητας.

Καρκίνος

Εσείς οι ευσυνείδητοι Καρκίνοι να δείξετε Μεγάλη Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην εργασία σας στις 11/7 με το τετράγωνο Ερμή Ουρανού, ώστε να μην γίνουν σοβαρά λάθη που μπορεί να έχουν πολύ αρνητικά αποτελέσματα. Όχι τίποτε άλλο, ποιος αντέχει την γλυκιά σας γκρίνια μετά! Η Αφροδίτη στο Λέοντα στις 12/7, θα σας δώσει οικονομική ανακούφιση και θα μπορέσετε να λύσετε σημαντικά οικονομικά θέματα. Στις 14/7 με την είσοδο του Ερμή στο λέοντα, θα έχετε πολλές και νέες κοινωνικές συναναστροφές, καινοτόμες ιδέες και γενικά ανεβασμένη διάθεση. Στις 17/7 με το τρίγωνο Ήλιου Άρη θα βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε αλλά και διάθεση για καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον.

Λεων

Με το τετράγωνο Ερμή Ουρανού στις 11/7, θα έχετε αρνητικές ειδήσεις που θα αφορούν τυχόν επαγγελματικές συμφωνίες. Στις 12/7 με την Αφροδίτη στο Λέοντα, θα είναι μια καλή συγκυρία για να ασχοληθείτε την εμφάνιση σας, την ομορφιά σας αλλά και με την συντροφική σας σχέση και την διασκέδαση. Στις 14/7 με την είσοδο του Ερμή στο Λέοντα, να προσέξετε τα υπερβολικά έξοδα καθώς θα αναπτυχθεί η καλή σας επικοινωνία και θα λάμψετε στο περιβάλλον σας (και θα συμπληρώσω…παλιά σας τέχνη κόσκινο). Στις 17/7 το τρίγωνο Ήλιου Άρη, θα βοηθήσει να βρεθούν λύσεις σε οικογενειακές και φιλικές διαφορές.

Παρθένος

Στις 11/7 με το τετράγωνο Ερμή Ουρανού, αναπτύσσετε το ταλέντο σας στις δημόσιες σχέσεις και ενισχύετε η διάθεση σας για ταξίδια και για έντονη κοινωνική ζωή. Καλά διαβάζετε, ναι για σας τους Παρθένους γράφω (!!!!!) Στις 12/7 με την Αφροδίτη στο Λέοντα, αυξάνετε η δημιουργικότητα σας και έτσι μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια με μακροπρόθεσμη επιτυχία. Η είσοδος του Ερμή στο Λέοντα στις 14/7, θα προκαλέσει δοκιμασίες, όμως θέτοντας ξεκάθαρους όρους (σαν να σας βλέπω ένα πράμα), θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις και θα βάλετε τα θέματα που σας απασχολούν στη σωστή σειρά. Με το τρίγωνο Ήλιου Άρη στις 17/7, θα είναι σε έξαρση το πείσμα σας όμως θα εισπράξετε θαυμασμό και στήριξη από τους άλλους.

Ζυγός

Επιπόλαιοι και αναποφάσιστοι Ζυγοί, προσέξτε!!!! Με το τετράγωνο Ερμή Ουρανού στις 11/7, θα είστε αρκετά νευρικοί, όμως αν προσέξετε και διαπραγματευτείτε σωστά θα περιορίσετε τυχόν απώλειες. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο Λέοντα στις 12/7, θα είναι έντονη η διάθεση σας για διασκέδαση κοινωνικές συναναστροφές και νέες γνωριμίες. Θα είστε γενναιόδωροι με τους άλλους και θα εισπράξετε από αυτούς την αγάπη τους. Στις 14/7 με την είσοδο του Ερμή στο Λέοντα, θα γίνουν ξεκαθαρίσματα σε όλους τους τομείς, θα είστε δίκαιοι (αλίμονο!!!!) και μετρημένοι στις συναλλαγές σας . Στις 17/7 με το τρίγωνο Ήλιου Άρη, σας ευνοεί για λογικές και έξυπνες επενδύσεις, το στοιχείο σας δηλαδή.

Σκορπιός

Στις 11/7 το τετράγωνο Ερμή Ουρανού, θα ενισχύσει την καλή επικοινωνία με το σύντροφο σας, καθώς και την κατανόηση των προβλημάτων που πιθανών να έχετε. Υπάρχει πιθανότητα να κάνετε ένα μικρό ταξίδι. Στις 12/7 με την Αφροδίτη στο Λέοντα, γίνονται νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Επίσης θα λάβετε την αναγνώριση των συναδέλφων αλλά και των ανωτέρων σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Με την είσοδο του Ερμή στο Λέοντα στις 14/7, θα διευκολυνθεί η καλή επικοινωνία με το περιβάλλον σας και θα μπορέσετε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματα σας (άντε καλέ , αυτό περιμένουμε όλοι από σας!!!!). Στις 17/7 με το τρίγωνο Ήλιου Άρη, δεν αποκλείεται ένα άτομα από το παρελθόν σας να εισέλθει στην ζωή σας.

Τοξότης

Με το τετράγωνο Ερμή Ουρανού στις 11/7, θα αντιμετωπίσετε οικογενειακά θέματα με εκρηκτική επιπόλαιη και εγωιστική συμπεριφορά και δεν θα παραδέχεστε τα λάθη σας ( για ακόμη μία φορά, θα προσθέσω!). Στις 12/7 με την Αφροδίτη στο Λέοντα, θα βρείτε τις σωστές λύσεις σε οικονομικά και νομικά θέματα. Ο Ερμής στο Λέοντα στις 14/7, θα σας δώσει αυτοπεποίθηση, θα σας βάλει σε σκέψεις (what?????)και θα καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να ανακτήσετε θεμελιώδεις αξίες. Στις 17/7 με το τρίγωνο Ήλιου Άρη, θα καταφέρετε να συμφιλιωθείτε με το σύντροφο σας. 

Αιγόκερως

Στις 11/7 με το τετράγωνο Ερμή Ουρανού, θα υπάρξει διαφωνία με το σύντροφο σας καθώς και οικογενειακά θέματα που θα σας δυσκολέψουν.Υπομονή, θα τακτοποιηθούν άμεσα διότι από τις   12/7 με την Αφροδίτη στο Λέοντα, περιουσιακά θέματα τακτοποιούνται και είναι πιθανή μια πώληση. Με την είσοδο του Ερμή στο Λέοντα στις 14/7 λαμβάνετε βοήθεια στον επαγγελματικό τομέα και επιτυγχάνονται οι στόχοι σας. Ταυτόχρονα αντιλαμβάνεστε και ελαχιστοποιείτε τους κινδύνους. 

Υδροχόος

Στις 11/7 με το τετράγωνο Ερμή Ουρανού, θα ονειροπολείτε αλλά και θα αγωνίζεστε με πάθος και θα επιτύχετε τους στόχους σας. Με την Αφροδίτη στο Λέοντα στις 12/7, θα είναι έντονη η διάθεση για φλερτ και οι άλλοι θα σας κακομάθουν κάνοντας σας τα χατίρια. Η είσοδος του Ερμή στο Λέοντα στις 14/7, θα σας ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες και θα σας προσφέρει κοινωνική καταξίωση. Στις 17/7 με το τρίγωνο Ήλιου Άρη, θα εκτονωθείτε με τον τρόπο που αρέσει στο καθέναν από εσάς, θα δείξετε επιμονή και θα ευνοηθείτε επικοινωνιακά.

Ιχθυς

Στις 11/7 με το τετράγωνο Ερμή Ουρανού, θα είστε εκδηλωτικοί αλλά θα πρέπει να προσέξετε προβλήματα που θα προκύψουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Στις 12/7 με την Αφροδίτη στο Λέοντα, θα επιδείξετε δυναμισμό και γενναιοδωρία και οι συνθήκες στο εργασιακό χώρο θα καλυτερεύσουν. Στις 14/7 με την είσοδο του Ερμή στο Λέοντα, θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να επιτύχετε επαγγελματικά. Επειδή όμως είστε επίμονοι και ανυποχώρητοι θα απαιτείτε από τους άλλους να ακολουθούν τις διαθέσεις σας και θα επιτύχετε….

Μην ξεχνάτε για λεπτομερή ανάλυση, στην φίλη μας Katerina Noula! Την ευχαριστούμε πολύ…..!

#myastro #zodiac #week28 #katerinanoula #roseyourworld #keeprosing

You may also like

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *