#12/9-18/9/2016

Κριός

Εσείς τα δυναμικά Κριαράκια προσέξτε μην κάνετε βιαστικές κινήσεις…..Να είστε μετρημένοι ώστε να περιορίσετε τα επικοινωνιακά λάθη τώρα με το τετράγωνο Ερμή Άρη. Με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 16.9 θα σας απασχολήσουν θέματα του παρελθόντος. Ήρθε η ώρα να δείτε τυχόν λάθη σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα και με το τρίγωνο Άρη Ουρανού στις 17/9, θα βάλετε σε σειρά τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες. Δώστε προσοχή, η αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού, στις 18.9 θα φέρει εντάσεις με τον σύντροφο σας και καλά θα είναι να προσπαθήσετε ώστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Εάν είναι εφικτό…..

 

Ταυρος

Εσείς οι Ταύροι δείξτε λίγο έλεος με τον σύντροφό σας! Στις 12.9 με το τετράγωνο Ερμή Άρη, προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και καλό θα είναι να υποχωρήσετε (μαγική λέξη εεε??), προκειμένου να τσακώνεστε συνεχώς. Στις 17.9 με το τρίγωνο Άρη Ουρανού, σας περιμένει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και αν πρέπει να πάρετε ένα ρίσκο είναι μια καλή εποχή, μην φοβηθείτε. Με την αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού στις 18.9, θα είστε κακόκεφοι και δεν θα έχετε διάθεση για τίποτα. Δύσκολα θα περάσετε και σεις , δύσκολα και μεις που σας συναναστρεφόμαστε…..

Διδυμοι

Οι πρώτες μέρες της βδομάδας θα φέρουν εκνευρισμό με το τετράγωνο Ερμή Άρη. Κάτι θα αναβληθεί που προγραμματίζατε και αυτό θα σας εκνευρίσει. Οπως επίσης, θέλω να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία οτιδήποτε σας παρουσιαστεί. Με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 16.9, θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε μια επαγγελματική συνεργασία και θα κάνετε μια ξαφνική αλλά σημαντική γνωριμία . Στις 18.9 με την αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού, θα τραβήξει την προσοχή σας ένα εκκεντρικό άτομο (περίεργο , δεν το πιστεύω) και δεν θα διστάσετε να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση, η οποία βέβαια, μπορεί να σας απογοητεύσει πολύ σύντομα (με δυο ντεπον , θα σας περάσει)

Καρκίνος

Δύσκολη βδομάδα για σας τα καρκινάκια (την πατήσαμε και μεις οι “γύρω-γύρω”). Προβλήματα στην επικοινωνία, μικροατυχήματα μέσα στην καθημερινότητα σας, κακή διάθεση θα σας δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας με τον οικογενειακό σας κύκλο. Προσπαθήστε να μη γίνετε αγενείς με κακεντρεχείς ανθρώπους. Στις 17.9 με το τρίγωνο Άρη Ουρανού, θα θέλετε να περάσετε καλά με άτομα που σας αγαπούν. Στις 18.9 με την αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού, θα σας βγουν έντονα οι ανασφάλειες σας και θα νιώσετε μόνοι. Και εγώ θα συμπληρώσω, πάλι??????

Λεων

Στις 12.9 με το τετράγωνο Ερμή Άρη, θα δημιουργηθούν προβλήματα με εντάσεις, διαφωνίες και ξεσπάσματα με το σύντροφο σας. Με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 16.9, θα σας απασχολήσουν πολύ τα οικονομικά σας. Στις 17.9 με το τρίγωνο Άρη Ουρανού, είναι μέρα που μπορείτε να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις. Στις 18.9 με την αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού, θα ανοίξετε μια νέα επαγγελματική πορεία, μην την προσπεράσετε, ίσως έχει πολλά να σας δώσει.

         

Παρθένος

Στις 12.9 με το τετράγωνο Ερμή Άρη, θα σας φέρει διαφωνίες με άτομα της οικογενείας σας. Όπως και μια οικογενειακή υποχρέωση, θα φέρει εκνευρισμό, αλλά εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Προσοχή με το τρίγωνο Άρη Ουρανού στις 17.9 στα οικονομικά σας. Στις 18.9 με την αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού, μπορεί να τσακωθείτε για κάποια χρήματα που σας οφείλουν, πρέπει όμως να είστε ψύχραιμοι. Είναι αυτό που λέμε και κερατάς και δαρμένος……

Ζυγός

Στις 12.9 με το τετράγωνο Ερμή Άρη, θα έχετε διαφωνίες, και προβλήματα με άτομα της οικογενείας σας. Στις 16.9 με την έκλειψη στους Ιχθύς, τα επαγγελματικά σας ζητήματα θα σας φέρουν πολλές υποχρεώσεις. Με το τρίγωνο Άρη Ουρανού στις 17.9, ένα ξαφνικό ταξίδι ή μια νέα επαγγελματική συνεργασία θα προκύψει. Στις 18.9 η αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού, να αποφύγετε εντάσεις και προβλήματα με το σύντροφο σας. Όσοι επανασυνδεθήκατε πρόσφατα, να προσέξτε γιατί θα τσακωθείτε πάλι.

Σκορπιός

Στις 12.9 με το τετράγωνο Ερμή Άρη, προσέξτε λιγάκι τα νεύρα σας (!!!!!!) γιατί θα προκληθεί εύκολα καβγάς αφού με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 16.9, θα έχετε πολλά παράπονα, γκρίνια και ζήλια. Στις 17.9 με το τρίγωνο Άρη Ουρανού θα πάρετε χρήματα που σας χρωστούσαν εδώ και καιρό. Με την αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού στις 18.9 θα είστε απρόσεκτοι, βιαστικοί και απότομοι…. Προσωπικά δεν βρίσκω διαφορά από την καθημερινοτητά σας (μας)…

Τοξότης

Άσχημα ξεκινάει η εβδομάδα μας με το τετράγωνο Ερμή Άρη να φέρνει εντάσεις και προβλήματα στον επαγγελματικό σας χώρο. Στις 16.9 με την έκλειψη στους Ιχθύς, θα έχετε πολύ κούραση και θα πρέπει να βρείτε χρόνο για ξεκούραση (Θεσσαλονίκη, σου ‘ρχομαι!!!!!!). Μια ξαφνική γνωριμία στις 17.9 με το τρίγωνο Άρη Ουρανού, θα σας κάνει ενθουσιώδεις και ανυπόμονους . Στις 18.9 με την αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού, θα έχετε μια πιο σχηματισμένη εικόνα για το χαρακτήρα σας.. Μπα, σίγουρα δεν αναφέρεται σε μένα, είναι νωρίς για μένα….μετά τα πρώτα -άντα!!!!!

Αιγόκερως

Υπομονή! Μέρες είναι θα περάσουν…..Στις 12.9 με το τετράγωνο Ερμή Άρη, θα είστε καχύποπτοι, απότομοι και γκρινιάρηδες με τα δικά σας άτομα. Μπορεί να τσακωθείτε με κάποιον που αγαπάτε αλλά βρίσκετε μακριά. Στις 16.9 με την έκλειψη στους Ιχθύς, θα αναβληθούν τα σχέδια σας και καλό είναι να προσέχετε στην οδήγηση. Με το τρίγωνο Άρη Ουρανού στις 17.9, θα περάσετε ωραίες στιγμές με άτομα που αγαπάτε. Στις 18.9 με την αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού, θα σας φέρει ξαφνικές ειδήσεις και αναπάντεχα γεγονότα….

Υδροχόος

Δύσκολες μέρες και για σας τους Υδροχόους!!! Στις 12.9 με το τετράγωνο Ερμή Άρη, θα σας φέρει εντάσεις και προβλήματα τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο. Πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στις χρηματκές σας συναλλαγές, διότι μπορεί να σας εξαπατήσουν, εσάς τους τίμιους Υδροχόους. Στις 17.9 με το τρίγωνο Άρη Ουρανού, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από καλούς φίλους αλλά και όμορφες στιγμές με άτομα της οικογενείας σας. Στις 18.9 με την αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού, θα περάσετε ωραίες και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφο σας.

Ιχθυς

Στις 12.9 με το τετράγωνο Ερμή Άρη, να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας. Στις 16.9 με την έκλειψη στο ζώδιό σας θα τσακωθείτε πολύ άσχημα με το σύντροφο σας. Στις 17.9 με το τρίγωνο Άρη Ουρανού, θα δεχτείτε μια ενδιαφέρουσα πρόταση . Στις 18.9 με την αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού, αποφύγετε να συζητήσετε για οικονομικά θέματα, πρέπει να προσέξετε πού θα ξοδέψετε τα χρήματά σας.

Για αναλυτικότερη ενημέρωση …..Katerina Noula! Σίγουρα θα μπορέσει να σας βοηθήσει …..
Σε ευχαριστούμε πολύ Κατερίνα!!!!!!

#myastro #katerinanoula #astrology

 

 

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *