#15μέρες κλεισμένες στο σπίτι! Σκοτωσέ μας καλύτερα….

Ακόμα δεν έχει βγει ο Γενάρης και ήδη μετράω 2 βδομάδες κλεισμένη στο σπίτι ( την μία ούτε για δουλειά δεν πήγα-καταλαβαίνεις μαρτύριο), γιατί η #myE ήταν άρρωστη..

Με απλά , καθημερινά λόγια μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι και οι 2 μας (καθώτι τοξοτίνες) ΛΑΛΗΣΑΜΕ στο σπίτι!!!!
Αν εξαιρέσεις τις δυσκολες μέρες του υψηλού πυρετού (και με το ενδεχόμενο νοσοκομείου), από εκεί και πέρα είχαμε και οι δυο πολύ ελευθερο χρόνο και μόνο καλό δεν το λες αυτό και για τις δυο μας:

  1. Το καθημερινό μαγείρεμα, με σκοτώνει!! Και έμενα και τους γύρω μου, που πρέπει να τρώνε φαγητά αλατισμένα 2 φορές (ξέχασα ότι ήδη ειχα βαλει), άλλες φορές ψιλοκαμμένα (δεν φταίω ρε παιδιά,το ξέχασα το φαγητό), άλλες φορές νερόβραστα (γιατί απλώς βαριέμαι), ή τα πειράματά μου..Αυτές τι μέρες, πρέπει να έχω πετάξει το μισό σπίτι. Εκκαθάριση ντουλάπας, ντουλαπιών με ότι συνεπάγεται! Τελικά είχα πολλά άχρηστα πράγματα… (κάποια μου θυμίζω “mum!!!’)
  2. Αυτή, βέβαια, η εκκαθάριση μου έχει στοιχίσει και σε λεφτά… Διότι χρειάστηκε να αγοράσουμε καινουριο γράφειο και βιβλιοθήκη, πλυντήριο πιάτων, κάτι μικροπράγματα στο πράκτικερ ( από αυτά του στυλ “έλα μωρέ 2€ έχει” και φτάνεις στο ταμείο και πληρώνεις €100)..
  3. Ξέχασα, βέβαια, να σου πω ότι μου κόστισε ένα μπουφάν και ένα τζιν και ίσως και μια τσάντα! Αντιλαμβάνεσαι, ότι αν συνεχιστεί αυτό, θα υπάρχει πρόβλημα!
  4. Για να τα λέμε και όλα, αν δεν είχα μείνει σπίτι τόσες μέρες, σίγουρα θα ξεστόλιζα το Πάσχα ή στην καλύτερη 25Μαρτίου! Νωρίτερα αποκλείεται…
  5. Επίσης, το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσα να κάνω, το έκανα!! Δουλευα από το σπίτι, έχοντας την #myE άρρωστη!! Είναι σαν να είσαι σε δυο δουλειές ταυτόχρονα!! Μα πως το σκέφτηκα ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω!
  6. Και κάτι τελευταίο!! Όσες φορές έχω ακούσει την λέξη μαμά τα τελευταία χρόνια, άλλες τόσες το άκουσα αυτές τις μέρες… Άλλες φορές για να παίξουμε , άλλες γιατί ανέβαζε πυρετό και έψαχνε μια αγκαλιά, άλλες γιατί ειχε νευρα και έπρεπε να μανουριάσει με κάποιον (…. κάτι μου θυμίζει αυτό, γονίδια μάλλον λέγονται), άλλες γιατί πείναγε, άλλες γιατί ήθελε να ντυθεί κ.ο.κ….. Όχι δεν υπερβολική ή μάλλον είμαι! Αλλά έλα εσύ στη θέση μου να ακούς το “μαμά” 500φορές την μέρα επί 15 μέρες!

Χαίρομαι που είσαι ακόμα άλλη μια χρονιά εδώ και διαβάζεις τα γκρινιάρικα posts μου! Ασχημα ξεκίνησε η χρονιά και με γκρίνια , αλλά πραγματικά εύχομαι η νέα χρονιά να επιφυλλάσει για όλους μας τόσα απλά προβήματα και τέτοια γκρίνια!!!!

Εάν θες, κάνε κλικ για να ακούσεις ό,τι άκουγα όσο έγραφα το post :

Bachata Lovers#roseyourworld #keeprosing #loveyouρε

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *