#16/05-22/5/2016

 

Το ξέρψ ότι τα περιμένετε πως και πως! Συγγνώμη για τις 2 προηγούμενες βδομάδες… Αυτή η βάπτιση τα φταίει όλα!
Δικά σας…….

Κριός

Εσείς οι ευέξαπτοι Κριοί (που αγαπώ πολύ), με την Πανσέληνο στον Τοξότη  στις 21/5 θα σκεφτείτε πιο ώριμα και θα προσπαθήσετε μέσα από τα λάθη του παρελθόντος να προχωρήσετε μπροστά. Η αντίθεση Ήλιου Άρη στις 24/5 θα αναδείξει τον θυελλώδη χαρακτήρα σας και θα σας βγάλει μια επιθετικότητα και έναν εκνευρισμό. Ψυχραιμία!!! Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Στις 22/5 ο Ερμής ορθοδρομεί και τα οικονομικά σας θα έχουν μια ανοδική πορεία. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε μια ανοδική πορεία και μια θετική εξέλιξη.

 

Ταυρος

Αυτόν τον μήνα, έχετε την τιμητική σας,λόγω γενεθλίων!!! Μην χάσετε την γη κάτω από τα πόδια σας, δεν είναι πάντα όλα όπως τα θέλετε! Για καλή ΜΑΣ τύχη, στις 22/5 ο Ερμής ορθοδρομεί και θα μπορείτε πλέον να επικοινωνείτε καλύτερα με τους γύρω σας και θα περάσετε ωραίες στιγμές με άτομα που αγαπάτε. Για κακή ΣΑΣ τυχη, η πανσέληνος  στις 21/5 θα σας φέρει αρκετό εκνευρισμό επιθετικότητα και γκρίνια. ΥΠΟΜΟΝΗ, μέρα είναι θα περάσει! Έχε στο νου σου, να λύσεις και κάτι δοσοληψίες με την τράπεζα!

 

Διδυμοι

Τι να κάνουν και οι φίλοι μου , οι Δίδυμοι, είναι λίγο νευρικοί….Και αυτή η πανσέληνος  στις 21/5 στο τοξότη, δεν σας βοηθάει,κιόλας, θα σας δημιουργήσει νεύρα και κόπωση και θα σας φέρει εντάσεις και προβλήματα με τους γύρω σας. Στις 22/5 ο Ερμής ορθοδρομεί, αυτό θα  φέρει καλύτερη επικοινωνία (έαν και αυτό το χάρισμα το έχετε)  και  επιτυχία στους στόχους σας. Πολλοί από εσάς θα έχετε μια προαγωγή και οι υπόλοιποι καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας.
Καρκίνος

Στις 22/5 ο Ερμής ορθοδρομεί θα γίνετε πιο εκδηλωτικοί και ευχάριστοι…. Θα κάνετε παρέα με νέα άτομα και θα περάσετε ωραία μετά από πολύ καιρό. Η πανσέληνος στις 21/5  στον Τοξότη θα φέρει αυξημένες υποχρεώσεις θα πρέπει να οργανωθείτε για να τα καταφέρετε (σημείωση: “Γιάννη, στην βάπτιση αναφέρετε, ΤΡΕΧΑ”). Προσοχή στις 22/5 με την αντίθεση Ήλιου Άρη , θα εκνευριστείτε πολύ με κακεντρεχείς ανθρώπους (συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια, θα συμπληρώσω εγώ).

 

Λεων

Ενθουσιώδη και διαχυτικέ Λέων, η πανσέληνος  στις 21/5  στον Τοξότη  θα σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και ευχάριστους (πόσο παραπάνω Θέε μου!!!) . Στις 22/5 η αντίθεση Ήλιου Άρη θα φέρει νεύρα κόπωση και εμπόδια στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Εσένα όμως δεν σε πτοούν αυτά, το πείσμα σου και ο εγωισμός σου θα σε βοηθήσυν. Λίγο παραπάνω θα πρέπει να οργανωθείτε στην δουλεία σας.  Στις 22/5 ο Ερμής ορθοδρομεί θα σας φέρει δύναμη θα λύσετε σοβαρά θέματα που από καιρό παλεύατε.

 

Παρθένος

Η πανσέληνος  στις 21/5  στον Τοξότη θα  δώσει λύσεις σε κάθε είδους προβλήματα που τυχόν έχετε.Στις 22/5 ο Ερμής ορθοδρομεί  θα σας φέρει αυτοπεποίθηση και καλύτερη επικοινωνία με τους γύρω. Πολλοί από εσάς θα κάνετε νέα επιτυχημένα ξεκινήματα. Η τελειομανία σας και το θετικό πνεύμα που σαςδιακατέχει, θα σας βοηθήσει σε αυτό, για σίγουρη επιτυχία!! Καλή τύχη!

 

Ζυγός

Προσέξτε λίγο αυτές τις μέρες!!! Η πανσέληνος  στις 21/5  στον Τοξότη, θα  φέρει  νεύρα και εντάσεις στον εργασιακό χώρο, θα έχετε εγωκεντρικές αντιδράσεις και αυτό θα προκαλέσει  εκνευρισμό τους γύρω σας. Keep calm…μέρες είναι θα περάσουν! Είστε αρκετά κοινωνικοί και διπλωμάτες ώστε να ανταπεξέλθετε!!! Στις 22/5 ο Ερμής ορθοδρομεί και φέρνει καλύτερες επικοινωνίες και ευχάριστες συναναστροφές. Κάποιοι από εσάς πιθανόν να πάτε ένα ταξίδι.

 

Σκορπιός

Στις 22/5 ο Ερμής ορθοδρομεί η επικοινωνία με τους γύρω σας θα είναι καλύτερη. Είστε λίγο πεισματάρηδες και δύσκολα αλλάζετε γνώμη για άτομα που σας έχουν ενοχλήσει.Εδώ που τα λέμε, σπάνια πέφτετε έξω!! Η πανσέληνος  στις 21/5  στον Τοξότη θα χαλάσετε αρκετά χρήματα για την εξωτερική σας εμφάνιση, έτσι και αλλιώς είναι ο καημός σας!!!!Δώστε λίγο βάση στις συνεργασίες σας και στις οικονομικές σας συναλλαγές, γιατί η αντίθεση Ήλιου Άρη στις 22/5 θα φέρει μικρόδυσκολίες!

 

Τοξότης

Αυτή η πανσέληνος  στις 21/5  στον Τοξότη μας φέρνει ανυπομονησία και έντονη επιθυμία για αλλαγές. Ας της πει κάποιος , ότι έχω κουραστεί και εγώ με τις αλλαγές!!! Η αντίθεση Ήλιου Άρη στις 22/5 καλό είναι να προσέξετε τις έντονες κουβέντες με τον σύντροφο και να μετρήσετε τα λόγια σας (Γιάννη, keep calm and drink valeriana) Πάντως από τις 22/5 ο Ερμής ορθοδρομεί και αυτό φέρνει νέες συμφωνίες και διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σας. Αμήν!

 

Αιγόκερως

Στις 22/5 ο Ερμής ορθοδρομεί και αυτό σας κάνει πιο δυναμικούς. Θα ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν και θα περάσετε όμορφα με άτομα που αγαπάτε. Η πανσέληνος  στις 21/5  στον Τοξότη θα σας φέρει οργάνωση και θα απαλλαγείτε από τις υποχρεώσεις. Ομως, δεν μπορεί να σας αφήσει έτσι… Λίγα νευράκια θα φέρει η πανσέληνος μαζί της. Προσοχή μην ξεσπάσετε σε άτομα που αγαπάτε!!

 

Υδροχόος

Η πανσέληνος  στις 21/5  στον τοξότη θα σας φέρει κοντά με παρέα θα περάσετε ωραίες στιγμές με φίλους και θα ξεφύγετε λίγο από το άγχος.. Η αντίθεση Ήλιου-Άρη στις 22/5 επιφυλλάσει νεύρα. Μην είστε εριστικοί (δύσκολο εεε??) και φροντίστε στο χώρο εργασίας να είστε πιο φιλικοί. Στις 22/5 ο Ερμής ορθοδρομεί και αυτό σας φέρνει λύσεις σε οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα. Good news!

 

Ιχθυς

Στις 22/5 ο Ερμής ορθοδρομεί  αυτό σας δίνει αυτοπεποίθηση (η αλήθεια είναι ότι την χρειάζεστε) .Πολλοί από εσάς θα έχετε μετακινήσεις και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις σε σοβαρά προβλήματα. Η πανσέληνος  στις 21/5  στον τοξότη, θα σας φέρει αντιμέτωπους με δύσκολους ανθρώπους.  Φροντίστε να λύσετε διαφορές και μην παραπονιέστε, αποφεύγοντας τσακωμούς με τους γύρω σας.

 

Ευτυχώς που ορθοδρομεί ο Ερμής και σώζεται η κατασταση!

Για περισσότερες πληροφορίες στην Κατερίνα …Katerina Noula! Είμαι σίγουρη ότι θα σας βοηθήσει!

Σε ευχαριστούμε πολύ Katerina Noula

#roseyourworld #keeprosing #myastro #katerinanoula #keepcalm

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *