#18/4-24/4

Ψυχραιμία παιδιά….έρχονται καλές μέρες!

ΚριόςΠαρορμητικέ Κριέ, δύσκολη εβδομάδα σε περιμένει αλλά στο τέλος θα ανακουφιστείς! Τo τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου ,ναι μεν ,στις 18/4 θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες αλλά θα φέρει νευρά, κούραση και ένταση με τους τριγύρω σας (ας κρυφτούμε καλύτερα). Όμως να ξέρεις από τις 22/4 και μετά, με τη  Πανσέληνος στον Σκορπιό, θα νιώσεις μια ανακούφιση στα οικονομικά σου και θα κάνεις νέες συνεργασίες οι οποίες θα έχουν επιτυχία.

Ταυρος

Επίμονε Ταύρε (ask ME about it, που λένε και στο χωρίο της Μπαλιούση), στις 18/4  με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου, θα ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, είμαι σίγουρη ότι θα βγάλεις άκρη, είναι στην φύση σου άλλωστε να μην αφήσεις τίποτα άλυτο. Σημειώσε ότι το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα στις 19/4  θα φέρει εντάσεις και προβλήματα σε επαγγελματικό χώρο, να είσαι προετοιμασμένος. Στις 22/4 με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σου, εμάς που σας συναναστρεφόμαστε, μας περιμένουν δύσκολες μέρες , μιας και μια ανασφάλεια χωρίς λόγο θα την έχεις,  θα τα βάλεις με τον εαυτό σου και θα έχεις παράπονα από όλους. (αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους έχουν φίλους Ταύρους).

Διδυμοι

Διδυμάκια, εσείς συνεχίστε την καθημερινότητά σας, σαν να μην συμβαίνει τίποτα: Στις 18/4  με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου  θα είστε πολύ καλά με όλους και θα έχετε πολύ καλή διάθεση και στις 19/4 με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα φέρεστε περίεργα, θα σας φταίνε όλα και θα θέλετε να σας δίνουν προσοχή. Ότι σας συμβάνει κάθε μέρα δηλαδή…… Στις 22/4 με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα έχετε πολλές υποχρεώσεις και αρκετή κόπωση, αλλά θα περάσετε τόσο ωραία με τις παρέες σας και τους φίλους σας, που θα τα ξεχάσετε όλα!

Καρκίνος

Μια ένταση και μια γκρίνια (περίεργο, δεν σας έχει ξανασυμβεί το τελευταίο 24ωρο) θα έχετε τις πρώτες μέρες της βδομάδας! Θα πρέπει να δείξετε υπομονή με τις ατυχίες που τυχόν θα προκύψουν και να αφήσετε στην άκρη τις γκρίνιες. Προσοχή, στις 19/4 το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα σας δημιουργήσεις δυσκολίες και εντάσεις στην δουλεία. Διαχειριστείτε το!

Λεων

Στις 18/4, με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου διάφορες εκκρεμότητες που είχατε θα τακτοποιηθούν και σεις θα ηρεμήσετε! Προσοχή, όμως, γιατί  στις 19/4 θα επικρατεί εκνευρισμός. Θα πρέπει να δείξετε υπομονή και ακούσετε με προσοχή τους συνομιλητές σας (ναι λιονταράκια μου, συμβαίνει και αυτό “να ακούτε συνομιλητες). Πάντως, παρόλο τις εντάσεις που θα φέρει,στον επαγγελματικό τομέα, η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 22/4, θα βρείτε στήριγμα την οικογένειά σας  και θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία.

Παρθένος

Παρόλο που η εβδομάδα σας θα ξεκινήσει με γκρίνια και εντάσεις (πρόσεξε μην το παρακάνεις στην γκρίνια…) , από τις 22/4 και μετά ξεκινά μια καλή περίοδος που θα βάλετε στόχους, θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν και θα βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας . Άτομα που είναι γύρω σας και σας αγαπούν, θα σας βοηθήσουν (μην τα αγνοήσετε).

 

Ζυγός

Διπλωμάτη Ζυγέ, μεγάλη προσοχή στις 18/4 και 19/4 σε παρεξηγήσεις με γείτονες και συναδέλφους , άτομα αγενή και άτομα που γενικά δεν συμπαθείτε.  Δεν είναι οι καλές σου μέρες αυτές, οπότε προσπάθησε να περιορίσεις τις αλληλεπριδάσεις με κόσμο ΓΕΝΙΚΑ! Μπόρα είναι θα περάσει….Τα οικονομικά θέματα θα σας ταλαιπωρήσουν στις 22/4 , με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, γενικά θέλει να δείξετε προσοχή στα έξοδα σας. Υπομονή!

 

Σκορπιός

Επινοητικέ Σκορπιέ εντάσεις ,αλλαγές και καθυστερήσεις θα έχει αυτή η εβδομάδα. Βρες τρόπο να επιβιώσεις! Στις 18/4  το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου θα σας φέρει αλλαγές και ξεκαθαρίσματα με εκκρεμότητες τους παρελθόντος. Στις 19/4 με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα, θα τσακωθείτε με κάποιον συνεργάτη. Να είστε προσεκτικοί υπάρχει πιθανότητα να λήξη μια συνεργασία. Ψυχραιμία! Στις 22/4 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, θα έχετε πολλά νεύρα. Πολλές καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες θα υπάρξουν,γενικά, σε όλους του τομείς. Υπομονή! Μέρα (που λέει ο λόγος) είναι θα περάσει!

Τοξότης

Για μας τους τοξότες παρόλο που ξεκινάει καλά η εβδομάδα, με καλή επικοινωνία με φίλους και οικογένεια στις 19/4  το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα μας φέρει παρεξηγήσεις με άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος, θα είναι προτιμότερο να ηρεμήσουμε και να κρατήσουμε αποστάσεις (όσο μπορούμε…). Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 22/4 μόνο κούραση θα φέρει και απομόνωση. Ευτυχώς που σ αυτή τη ζωή, έχουμε ποντάρει πολύ σε άτομα που μας αγαπούν και θα προσπαθήσουν να μας αλλάξουν την διάθεση!

 

Αιγόκερως

Θα θέλετε να κάνετε πράγματα με το σύντροφο σας αλλά λόγω χρόνου θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις. Μην ανησυχείτε, συμβαίνουν και απρόοπτα στη ζωή!!!! Στις 18/4 το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου θα σας φέρει λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα. Θα πάρετε σωστές αποφάσεις στις 19/4 με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα και θα λύσετε με επιτυχία σοβαρά ζητήματα. Άλλωστε είναι στην φύση σας ο προσανατολισμός και η προσήλωση στον στόχο!!!

 

Υδροχόος
Θετική διάθεση και ωραίες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε επιφυλάσσει για σας αυτή η εβδομάδα, με μια μικρή προσοχή τις 19/4, καθώς  το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα σας φέρει μικρές συγκρούσεις με φιλικά πρόσωπα…καλό είναι να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με σωφροσύνη και με ηρεμία(που δεν σας χαρακτηρίζει, χαχαχαχα!). Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 22/4 μπορεί να σας φέρει καθυστερήσεις σε συζητήσεις αλλά θα κλείσετε με επιτυχία συμφωνίες πολύ σημαντικές.

 

Ιχθυς

Στις 18/4  το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου θα σας φέρει κόπωση και άγχος. Θα χρειαστείτε ξεκούραση και ηρεμία. Στις 19/4 θα έχετε εντάσεις και μικροπροβλήματα με συναδέλφους και συγγενείς. Ψυχραιμία! Μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς , εσείς οι ευαίσθητοι Ιχθείς! Προσοχή από τις 22/4 και μετά στα έξοδα και στις σπατάλες.!Είστε επιρρεπείς !

 

Γενικά , ψυχραιμία στις εντάσεις!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ την καλή μου φίλη-αστρολόγο Katerina Noula για τις πληροφορίες.
Για περισσότερες, μπορείτε να την βρείτε στο site της www.katerinanoula.com

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *