#20/6-26/6/2016

Κριός

ΚΡΙΟΙ

Νέα ξεκινήματα,νέες συνεργασίες και ταξίδια….Τι άλλο θέλετε, Κριαράκια??????? H πανσέληνος στο τοξότη στις 20/6 θα σας φέρει νέα ξεκινήματα. Τα πράγματα που σας κούρασαν τα αφήνετε στο παρελθόν. Μεγάλη πιθανότητα να κάνετε σχέδια για ταξίδια ή για μικρές αποδράσεις. Το τετράγωνο Ερμή Δία στις 23/6 θα σας φέρει καλή επικοινωνία. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα κακόβουλα σχόλια και κουτσομπολιά. Το τρίγωνο Δία Πλούτωνα στις 26/6 θα σας δώσει νέες επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες.

ΤαυροςΤΑΥΡΟΙ

Μια γκρίνια, ένα αγχος, μια κακή διάθεση…..Γιατί έτσι Ταυράκια??? Ψυχραιμία…..! Η πανσέληνος στο ζώδιο του τοξότη στις 20/6 θα σας φέρει άγχος με τα οικονομικά σας και θα πρέπει να ταχτοποιήσετε ληξιπρόθεσμες οφειλές. Το Τετράγωνο Ερμή Δία στις 23/6 θα εκδηλώσετε έντονα τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας. Θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι ώστε να μην γίνεστε πιεστικοί . Το τρίγωνο Δία Πλούτωνα στις 26/6 θα σας φέρει θετική διάθεση και θα περάσετε ωραίες στιγμές με άτομα που αγαπάτε.

ΔιδυμοιΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκαθαρίσματα και αποφάσεις…. Χειριστείτε τα όπως ξέρετε….ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ! Η πανσέληνος στο Τοξότη στις 20/6 θα βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας, θα φέρει καβγάδες εντάσεις και ξεκαθαρίσματα τόσο με φίλους όσο και με την οικογένεια σας. Στις 23/6 το τετράγωνο Ερμή Δία θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Θα πρέπει να φερθείτε έξυπνα χωρίς επιπολαιότητα, ώστε να αποφύγετε τυχόν λάθη. Στις 26/6 το τρίγωνο Δία Πλούτωνα θα σας φέρει ανανέωση. Θα ξεκουραστείτε και έτσι θα αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες με ηρεμία.

ΚαρκίνοςΚΑΡΚΙΝΟΙ

Σίγουρα δεν ειναι καλές μέρες για σας! Υπομονή…..
Η πανσέληνος στο Τοξότη στις 20/6 θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία. Δεν θα είστε ευχαριστημένοι με τίποτα. Δεν θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία την πραγματικότητα. Πολλοί από εσάς θα υποφέρετε από πονοκεφάλους. Στις 23/6 το τετράγωνο Ερμή Δία θα σας κάνει φορτικούς και ανυπόμονους. Το τρίγωνο Δία Πλούτωνα στις 26/6 θα σας δώσει την ευκαιρία να βρείτε το δίκιο σας και να χειριστείτε τα πράγματα με διπλωματικότητα.

ΛεωνΛΕΟΝΤΕΣ

Ευκαιρίες για τα επαγγελματικά και νεες συνεργασίες! Να είστε προσεκτικοί, εσείς τα παρορμητικά Λιονταράκια!
Η πανσέληνος στο Τοξότη στις 20/6 θα δώσει την ευκαιρία στους δεσμευμένους να περάσουν ωραίες στιγμές με τον σύντροφο τους. Οι αδέσμευτοι θα διασκεδάσουν και ίσως να κάνουν μια νέα γνωριμία. Στις 23/6 το τετράγωνο Ερμή Δία θα σας δώσει την ευκαιρία να προωθήσετε την δουλειά σας. Το τρίγωνο Δία Πλούτωνα στις 26/6 θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα σχεδία σας και να κάνετε μια νέα συνεργασία. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί.

ΠαρθένοςΠΑΡΘΕΝΟΙ

Ισως αυτή η εβδομάδα να μην είναι τόσο καλή για σας! Αφήστε την να περάσει απλά…Η πανσέληνος στο Τοξότη στις 20/6 θα σας φέρει εντάσεις. Θα ήταν προτιμότερο να μην συζητήσετε θέματα νομικά, επαγγελματικά και οικονομικά με οικογένεια και συνεργάτες. Στις 23/6 το τετράγωνο Ερμή Δία θα σας φέρει πολλές υποχρεώσεις. Για να τις αντιμετωπίσετε θα πρέπει να οργανωθείτε. Το τρίγωνο Δία Πλούτωνα στις 26/6 θα φέρει νέες γνωριμίες που θα έχουν γερές βάσεις καθώς και ωραίες στιγμές για τους δεσμευμένους.

ΖυγόςΖΥΓΟΙ

Η αρμονία και η ισορροπία, σας χαρακτηρίζει…..Ήρθε η ώρα να τα εκμεταλλευτείτε αυτά τα χαρακτηριστικά σας…
Η πανσέληνος στις 20/6 θα σας φέρει νέες ιδέες, καλές συμφωνίες και θα γίνετε πιο δραστήριοι. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή για να μην τσακωθείτε με γείτονες ή αδέλφια. Διεκδικήστε το δίκιο σας με ηρεμία. Στις 23/6 το τετράγωνο Ερμή Δία θα σας κάνει επιθετικούς και φλύαρους. Στις 26/6 το τρίγωνο Δία Πλούτωνα θα πρέπει να ρυθμίσετε κάποιες αλλαγές του σπιτιού και πιθανόν μια μετακόμιση.

ΣκορπιόςΣΚΟΡΠΙΟΙ

Μέρες είναι θα περάσουν…..
Η πανσέληνος στις 20/6 θα διώξει μακριά τους φόβους σας καθώς θα έχετε μια καλύτερη οργάνωση σε σχέση με τα οικονομικά σας. Δεν είναι εποχή για νέες συνεργασίες και ρίσκα. Το τετράγωνο Ερμή Δία στις 23/6 θα σας φέρει εκνευρισμό. Θα αντιδράσετε υπερβολικά και με θυμό σε τυχών κριτικές . Μην δίνετε όμως βάση σε κακόβουλα σχόλια τρίτων γιατί μπορεί να σας ζηλεύουν. Η διάθεση σας θα φτιάξει με το τρίγωνο Δία Πλούτωνα στις 26/6.

ΤοξότηςΤΟΞΟΤΕΣ

Μάλλον είναι οι μέρες μας…..
Η πανσέληνος στο Τοξότη στις 20/6 θα φέρει στην επιφάνεια τις ανάγκες σας. Θα θελήσετε να περάσετε ωραίες στιγμές, με άτομα που σας αγαπούν. Το τετράγωνο Ερμή Δία στις 23/6 θα σας βοηθήσει να κάνετε νέα ξεκινήματα, είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά και να πετύχετε τους στόχους σας. Στις 26/6 το τρίγωνο Δία Πλούτωνα σας φέρνει ξαφνικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εξετάσετε και να τις εκμεταλλευτείτε.

ΑιγόκερωςΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Νέα ξεκινήματα, ταξίδια και θετική σκέψη… Για σας είναι η ζωή…
Η πανσέληνος στο Τοξότη στις 20/6 θα σας φέρει νέες ευκαιρίες για τη ζωή. Θα ξεπεράσετε προβλήματα του παρελθόντος και θα κάνετε ριζικές αλλαγές σε όλους τους τομείς. Στις 23/6 το τετράγωνο Ερμή Δία θα σας βοηθήσει να περάσετε ωραίες στιγμές με φίλους. Στις 26/6 το τρίγωνο Δία Πλούτωνα θα σας φέρει θετικές σκέψεις και πολλοί από εσάς θα προγραμματίσετε ένα ταξίδι. Ότι και να σκεφτείτε θα το πραγματοποιήσετε με επιτυχία.

ΥδροχόοςΥΔΡΟΧΟΟΙ

Στις 20/6 με την πανσέληνο στο Τοξότη θα δεχτείτε μια πρόταση να πάτε σε μια κοινωνική εκδήλωση. Θα έχετε θετική διάθεση και θα κάνετε και τους άλλους να περάσουν καλά. Στις 23/6 το τετράγωνο Ερμή Δία θα σας φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία, θα πρέπει να μην είστε επίμονοι και εριστικοί. Στις 26/6 το τρίγωνο Δία Πλούτωνα θα ξεπεράσετε τις οικονομικές δυσκολίες, επειδή έχετε δίπλα σας άτομα που σας στηρίζουν και σας εκτιμούν.

ΙχθυςΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος στις 20/6 στο ζώδιο του Τοξότη θα σας φέρει αρνητικές σκέψεις. Μην απογοητεύεστε μια μέρα είναι θα περάσει. Το τετράγωνο Ερμή Δία στις 23/6 θα σας φέρει εμπόδια στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Θα περάσετε ωραία με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας. Στις 26/6 το τρίγωνο Δία Πλούτωνα θα σας φέρει ενέργεια. Θα κλείσετε εκκρεμότητες με επιτυχία.

Δύσκολη βδομάδα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (σχεδόν)…Υπομονή! Αυτή η Πανσέληνος στον Τοξότη,δεν μας τα λέει καλά….
Για περισσότερες πληροφορίες, όμως, στην ειδικό Katerina Noula

 

#myastro #katerinanoula #roseyourworld #keeprosing #υπομονή

 

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *