#myastro_october 

 

 

Μπαίνει δυναμικά η σεζόν για όλους μας!

 

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 5 Οκτωβρίου , ξεκινά η περίοδος για ριζικές αλλαγές σε ερωτικά και επαγγελματικά θέματα, πράγμα που θα σας κάνει ανυπόμονους και θα λειτουργείτε με πολύ θυμό και πείσμα για να επιτύχετε τους στόχους σας! Η επιμονή σας αυτή μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να διακοπούν σχέσεις αλλά και να εμφανιστούν νέοι έρωτες. Με τον Δία στο Σκορπιό από τις 10/10,θα τακτοποιήσετε οφειλές και ίσως να έχετε εισόδημα από επενδύσεις ή αγοραπωλησίες. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό στις 14/10, νέοι έρωτες θα σβήσουν δυσάρεστες εμπειρίες και θα αποφασίσετε να δεσμευτείτε (άντε, να το δούμε και αυτό). Ευνοούνται και τα επαγγελματικά σας. Με τον Ερμή στο Σκορπιό από τις 17/10, θα τακτοποιήσετε οριστικά περιουσιακά θέματα. Με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας στις 19/10, θα αναζητάτε υποστήριξη των οικείων σας, οι μόνοι θα κάνουν μια νέα ρομαντική σχέση, όσοι έχετε προβλήματα με τον σύντροφο θα χωρίσετε ξαφνικά. Από τις 22 με τον Αρη στον Ζυγό να είστε διαλλακτικοί ώστε να βελτιωθούν οι σχέσεις σας ή θα γνωρίσετε νέα αξιόλογα άτομα.

Η Πανσέληνος στις 5 Οκτωβρίου σας βοηθάει να αντιδράσετε (επιτέλους, θα πω εγώ) έντονα σε ο,τι σας καταπιέζει και θα κλείσετε δύσκολες συναισθηματικές υποθέσεις.  Από τις 14 του μήνα και μετά φλερτ, έρωτες παθιασμένοι και νέες συνεργασίες θα ευδοκιμήσουν. Με τον Ερμή στον Σκορπιό (από τις 17/10 και μετά), θα χρησιμοποιήσετε την διαίσθηση σας για να ξεκαθαρίσετε μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες, κερδίζοντας την συμπάθεια και εκτίμηση των συνεργατών σας. Επιτέλους από τις 19/10 και μετά οικογένεια και περιβάλλον έρχονται σε ισορροπία. Με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον και σχέσεις ισορροπούν. Φροντίστε να ξεκουράζεστε, όσο δυνατόν περισσότερο.

Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε κοινωνικά και θα απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν εκτιμάτε. Με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10 αυξάνονται οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά και τα κέρδη σας.  Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 14  ξεκινάει μια περίοδος διασκέδασης, φλέρτ, καλής επικοινωνίας με τον σύντροφο. Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 17 πρέπει να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες στη δουλειά , θα κάνετε σωστές επιλογές αλλά θα κουραστείτε. Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19  θα είστε εξωστρεφείς, τρυφεροί, ρομαντικοί και θα θέλετε την αμέριστη προσοχή του συντρόφου σας. Από τις 22 με τον Άρη στον Ζυγό θα διασκεδάσετε, θα προβάλετε τα ταλέντα σας, θα φλερτάρετε και θα περάσετε όμορφα με τον σύντροφό σας. Θα έχετε τάση για απιστίες.

Αλλαγές φέρνει η Πανσέληνος στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου. Κάποιοι θα αλλάξετε εργασία και άλλοι θα διεκδικήσετε καλύτερες συνθήκες. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 14 θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας και θα περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές, βελτιώνοντας την επικοινωνία με τον σύντροφο. Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19  θα περνάτε χρόνο με την οικογένεια, θα λύσετε μια παρεξήγηση, ίσως αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή θα ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού σας, θα νοιώθετε νοσταλγία. Τα ωραία δεν κρατάνε για πάντα και έτσι από τις 22 ,με τον Άρη στον Ζυγό, θα υπάρξουν κρίσεις στις οικογενειακές σχέσεις γι΄αυτό δείξτε κατανόηση. Μπόρα είναι θα περάσει!

Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου ξεκινάει μια νέα περίοδος για σας σε θέματα σπουδών, ταξίδια και έρωτας. Από τις 10 του μήνα  θα ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού και της εργασίας και θα λύσετε οικογενειακά θέματα. Θα έχετε καλή επικοινωνία με την οικογένεια, θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι Η κοινωνικότητά σας ανεβαίνει, το ίδιο και η γοητεία σας. Θα είστε ευδιάθετοι και γενναιόδωροι, . Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 θα κάνετε νέες συνεργασίες με καλές συμφωνίες και θα συναντήσετε έναν ρομαντικό έρωτα κατά τη διάρκεια ταξιδιού. Απο τις 22/10 και μετά σας περιμένουν πολλές επιτυχίες στα επαγγελματικά και στα ερωτικά!

Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου θα ασχοληθείτε με την οικονομική εξέλιξη και ανεξαρτησία σας. Αυτό το διάστημα ευνοούντε τα ταξίδια, οι σπουδές και οι επαγγελματικές επιτυχίες. Από τις 14 με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα επιδιώκετε να αυξήσετε το εισόδημά σας για να νιώθετε ασφαλείς, θα έχετε μια πρόταση για δουλειά και θα ξοδέψετε χρήματα για τη διασκέδασή σας. Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 17 θα κάνετε σωστές επιλογές με βάση τη διαίσθησή σας, σχέσεις με την οικογένεια θα βελτιωθούν και θα κάνετε μετακινήσεις. Με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 θα έχετε ευκαιρίες για οικονομική άνοδο και αλλαγή εργασίας, θα προκύψει μια καλή νέα συνεργασία.  Από τις 22 με τον Αρη στον Ζυγό θα κάνετε επικερδής επαγγελματικές συμφωνίες και θα περιορίσετε τις σπατάλες για να καλύψετε οικονομικές υποχρεώσεις.

​Η Πανσέληνος στον Κριό, στις 5 Οκτωβρίου, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα χρήματά σας.  Με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10/10 θα είστε ήρεμοι και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με ταξίδια και σπουδές, που τόσο πολύ επιθυμείτε. Από τις 14/10, με την Αφροδίτη στον Ζυγό, επιδιώξτε να αυξήσετε το εισόδημά σας , σίγουρα θα βρείτε τον τρόπο, θα σας βοηθήσει και η διαίσθησή σας. Έτσι και αλλιώς με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 ,νέες επαγγελματικές προτάσεις και αύξηση των εσόδων σας θα σας κάνουν χαρούμενους. Από τις 22 με τον Άρη στον Ζυγό θα καταφέρετε να λύσετε οικονομικά θέματα και υποχρεώσεις και θα νιώσετε ασφαλείς οικονομικά.

​Οι αγαπημένοι μας Σκορπιοί είναι λίγο στρεσαρισμένοι αυτόν τον καιρό! Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου, θα αγχωθείτε λόγω αυξημένων επαγγελματικών ευθυνών και θα γίνετε εριστικοί και ανυποχώρητοι στο να γίνονται τα πράγματα όπως τα θέλετε.  Να είστε προετοιμασμένοι ότι θα πρέπει να κάνετε θυσίες και να αγωνιστείτε για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.  Θα βρείτε έναν πολύ καλό σύντροφο. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 14 ίσως ξεκινήσετε μια σχέση που θα πρέπει να μείνει κρυφή για κάποιο διάστημα, θα είστε επιλεκτικοί στις παρέες και θα επιδιώκετε την ησυχία σας και συχνά θα αναπολείτε μια αγάπη από το παρελθόν.  Ερχονται ,όμως, και τα ξεκαθαρίσματα με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 17,  σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και θα διεκδικείτε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε  καθώς και έντονες εμπειρίες. Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 θα ξεπεράσετε παλιές απογοητεύσεις, θα ονειροπολείτε και με την βοήθεια της διαίσθησής σας θα κάνετε σωστές επαγγελματικές επιλογές. Από τις 22 με τον Άρη στον Ζυγό θα είστε εσωστρεφείς και μοναχικοί για να σκεφθείτε και να αποκαταστήσετε.

Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου θα εκφράζεται τον θυμό σας σε όσους σας απογοήτευσαν, θα είστε απαιτητικοί, και έτοιμοι για έντονες ερωτικές εμπειρίες. Με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10/10 ξεκινά μια νέα περίοδος που θα είστε εσωστρεφείς και υπεραναλυτικοί.  Από τις 14/10 και μετά, θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή και θα κάνετε γνωριμίες θα προσφέρετε στο σύνολο και θα φλερτάρετε.  Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 17 θα συλλέγετε πληροφορίες για τα θέματα που σας αφορούν, δεν θα αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας και θα επιζητείτε συχνά τη μοναξιά. Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19/10 θα έχετε πολλές προτάσεις για διασκέδαση , θα κάνετε νέους φίλους και θα στηρίζετε όσους περνάνε δύσκολα. Από τις 22/10 με τον Άρη στον Ζυγό με την γοητευτική και ευγενική παρουσία σας θα έλξετε φίλους, τα ταλέντα σας θα εκτιμηθούν και κάποιοι θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τη δουλειά σας

Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου οικογενειακές διαφωνίες θα έρθουν στην επιφάνεια και θα υπάρξουν συγκρούσεις. Με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10 θα κερδίσετε τον θαυμασμό και θα προωθηθείτε κοινωνικά. Από τα μέσα του μήνα και μετά θα έχετε επαγγελματική πρόοδο και ίσως μια νέα εργασία.  Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 17, θα ηγείστε στις παρέες και θα φλερτάρετε.  Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά και καλές σχέσεις με συναδέλφους και ίσως σας προτείνουν νέα εργασία. Από τις 22 με τον Άρη στον Ζυγό θα αγχωθείτε από τις πολλές ευθύνες και θα προσπαθήσετε, αν και διστακτικά, να έχετε καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές.

Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου θα εκφράζετε με πάθος τις απόψεις σας, ίσως ταξιδέψετε ή σπουδάσετε και ένας έρωτας θα ξεκινήσει ξαφνικά. Με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10/10, αν επικεντρωθείτε στη δουλειά σας η καριέρα και η φήμη σας θα εκτιναχθούν και ίσως κάνετε κάτι νέο επαγγελματικά. Από τις 14/10 με την Αφροδίτη στον Ζυγό ίσως σας ενθουσιάσει μια σχέση με άτομο από το εξωτερικό, θα ταξιδέψετε για δουλειά ή θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Με  τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19/10, θα είστε δημιουργικοί, θα διψάτε για γνώση, θα αναδείξατε τα ταλέντα σας για την εκπλήρωση των ονείρων σας και θα ταξιδέψετε με τον σύντροφό σας ή θα ερωτευτείτε κάποιον από μακριά. Από τις 22/10 με τον Άρη στον Ζυγό θα σχεδιάσετε το επαγγελματικό σας μέλλον, θα έχετε κέρδη από συναλλαγές με το εξωτερικό και οι στενές σας σχέσεις θα βελτιωθούν.

Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας και μετριάστε το άγχος και την ανυπομονησία σας.  Με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10 θα πετύχετε φιλόδοξους στόχους , θα ωφεληθείτε από νομικές υποθέσεις.  Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 14 θα προσπαθείτε να διασφαλίσετε το εισόδημά σας αλλά και τις σχέσεις σας με άτομα που είναι σημαντικά στη ζωή σας. Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 17  ευνοούνται σπουδές και επαγγελματικές δραστηριότητες ευνοούνται , επαφές με άτομα από μακριά θα ανοίξουν νέες προοπτικές, θα αναζητάτε περιπέτειες και γνώσεις. Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 θα ρυθμίσετε οικονομικές υποχρεώσεις, ίσως έχετε εισόδημα από ένα ακίνητο ή από έξυπνες επενδύσεις και ευνοούνται επαγγελματικά ξεκινήματα. Από τις 22 με τον Άρη στον Ζυγό θα πρέπει να ρυθμίσετε δάνεια και υποχρεώσεις προς τρίτους, θα αγωνιάτε για τα οικονομικά σας και θα αναζητήσετε αγαπημένα άτομα για να ηρεμήσετε.

Ευχαριστούμε πολύ την φίλη μας Κατερίνα Νούλα για τις προβλέψεις της!

Για αναλυτικότερες προβλέψεις επικοινωνήστε μαζί της Κατερίνα Νούλα!

#myastro #katerinanoula #october

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *