#pes_mou_to_zodio_sou

….. να σου πω ποιος είσαι!

Σίγουρα ο καθένας μας έχει μοναδικό χαρακτήρα, αλλά συμβαίνει συχνά να συναντάμε κοινά χαρακτηριστικά σε κάθε ζώδιο ! Μάθε τα δικά σου …

 

Είσαι ζώδιο της Φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη. Τα καλά της υπόθεσης είναι ότι είσαι πολύ δυναμικός, με αστείρευτη ενέργεια και σου αρέσει η περιπέτεια. Σου αρέσει να ανανεωνεις τους στόχους σου και να τους πετυχαίνεις με την πρώτη προσπάθεια. Όμως, πολλές φορές (θέλοντας να είσαι το επίκεντρο ΠΑΝΤΑ) καταφέρνεις να γίνεσαι επιθετικός και να δημιουργείς εχθρότητες. Η αληθείς είναι πως είσαι ένα ανεξάρτητο πνεύμα, που δύσκολα δέχεται επικρίσεις, με αρχηγικές τάσεις.
Ο παρορμητισμός σου σε δυσκολεύει να πάρεις αποφάσεις αλλά αν το κάνεις δεν παραιτείσαι εύκολα και προσπαθείς μέχρι να πετύχεις.

Παρολο που έχεις βαθιά και έντονη την επιθυμία για αγάπη και συμπάθεια, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι δύσκολο για σένα να βρεις το ταίρι που θα σε κατανοήσει.
Σκέφτεσαι και δράς γρήγορα και παρορμητικά και κάνεις πολύ εύκολα εχθρούς. Ικανοποιείσαι όταν ξεπερνάς εμπόδια.

 

 

Είσαι ζώδιο της Γης με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη. Θέλεις να πατάς γερά στη γη και δεν σου αρέσουν οι αλλαγές (κάτι μου θυμίζει, εεε #γαβ??). Έχεις αδυναμία στο φαγητό και τα υλικά αγαθά. Φροντίζεις την εμφάνισή σου. Φροντίζεις να διατηρείς τα κεκτημένα σου υλικά, επαγγελματικά, σχέσεις. Το βασικό χαρακτηριστικό σου σου είναι η σταθερότητα και την διατηρείς ακόμα και αν δεν σου αρέσει μια κατάσταση (#truestory).
Αν βάλεις στόχους προσπαθείς να τους υλοποιήσεις, για να έχεις ασφάλεια και να αποφεύγεις μπελάδες. Δεν εκφράζεις τη ζήλεια σου λόγω εγωισμού. Εχεις υπομονή, πρακτικό πνεύμα και αφοσιώνεσαι σε όσους αγαπάς. Διαχειρίζεσαι με προσοχή σχέσεις και χρήματα, είσαι πιστός και ευαίσθητος στην αγάπη, είσαι ρομαντικός και ευαίσθητος. Οι αντοχές σου, ψυχικές και σωματικές είναι μεγάλες, έχεις έντονα πάθη και τρυφερότητα.
Ο αισθησιασμός σου διέπεται από την ανάγκη σου για ασφάλεια. Είσαι ευγενικός και γενναιόδωρος με τους φίλους, εκφράζεις ισχυρογνωμοσύνη και πίστη. Η ζήλεια σου σε ωθεί σε βίαιες πράξεις (ουπς ) τις οποίες μετά μετανιώνεις, Έχεις μια έμφυτη αίσθηση της αρμονίας, του ρυθμού και του χρώματος και συχνά επιτυγχάνεις σε καλλιτεχνικές ασχολίες.
(#ποια_μου_θυμίζει , #κατι_δικα_μου)

 

 

Είσαι ζώδιο του Αέρα με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή. Έχεις δύο όψεις γι΄αυτό η διάθεσή σου είναι ευμετάβλητη, είσαι διπλωμάτης, ετοιμόλογος και ευπροσάρμοστος.
Τα δυνατά σου σημεία είναι η ευελιξία και η επικοινωνία. Ασχολείσαι ταυτόχρονα με πολλά πράγματα αλλά βαριέσαι εύκολα και εγκαταλείπεις. Η περιέργειά σου είναι μεγάλη και θέλεις πάντα να μαθαίνεις. Δύσκολα σου κρύβουν μυστικά.
Αγαπάς τις αλλαγές, τα ταξίδια και την ελευθερία. Είσαι πολύ κοινωνικός,αλλά μπορείς να γίνεις και αφοπλιστικά ειρωνικός. Είσαι πολύ διασκεδαστικός και ρομαντικός, άριστος στη διπλωματία, πνευματώδης και έξυπνος. Συχνά δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις.
Παρ΄όλο που είσαι ευχάριστος άνθρωπος δεν είσαι σταθερός στις ιδέες και τα πλάνα σου. Εντοπίζεις με ευκολία τις αδυναμίες των άλλων. Ευνοείται να κάνεις καριέρα που χρειάζεται διπλωματία και φινέτσα. Στον άνθρωπο που αγαπάς είσαι καλόκαρδος και γενναιόδωρος και ενώ μπορεί να αγαπάς με πάθος είσαι και άστατος.

 

 

Είσαι ζώδιο του Νερού με κυβερνήτη πλανήτη τη Σελήνη. Εκπροσωπείς την μητρότητα και την οικογένεια. Είσαι πολύ ευαίσθητος, με πολλές εναλλαγές στη διάθεσή σου (αλίμονο, να συμπληρώσω εγώ) γιατί επηρεάζεσαι από την Σελήνη που κάνει πολλές και διαφορετικές όψεις κάθε μέρα. Αγαπάς πολύ και προσκολλάσαι γιατί χρειάζεσαι συνεχή φροντίδα. Δεν σου αρέσουν οι διαμάχες. Σκέφτεσαι πολύ πριν αποφασίσεις οτιδήποτε.

Συμπαραστέκεσαι σε κάποιον που σε χρειάζεται και πληγώνεσαι εύκολα από τους άλλους. Είσαι περίπλοκος άνθρωπος, άλλοτε εξαιρετικά ισχυρός και άλλοτε πολύ ευάλωτος. Ανησυχείς υπερβολικά για τα χρήματα.  Αν έχεις βάλει σωστούς στόχους η ευαισθησία σου μετατρέπεται σε μεγάλη δύναμη. Αν ξεπεράσεις την ευθιξία σου αναδεικνύονται η διάνοια και η φαντασία σου.

Είσαι ρομαντικός, πολύ τρυφερός και στοργικός. Από την άλλη πλευρά, είσαι ίσως ο πιο ευαίσθητος απ’ όλα τα ζώδια και ζητάς απεγνωσμένα αναγνώριση, εκτίμηση και ενθάρρυνση.  Αγαπάς την οικογένεια και την παράδοση. Μπορεί να γίνεις πολύ καλό μέντιουμ καθώς η διαίσθησή σου είναι αξιόπιστη (πραγματικά, πως το κάνετε αυτό?????? Με τρομάζετε…..). Η φαντασία σου σε βοηθά να ασχοληθείς με τις τέχνες.

 

Είσαι ζώδιο της Φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Ήλιο. Φίλε μου Λιοντάρι, δείξε μια #ψυχραιμία, ΓΕΝΙΚΑ! Θέλεις να κυριαρχείς και να είσαι το επίκεντρο, αλλά δεν γίνεται πάντα! Είσαι εγωιστής και πιστεύεις ότι υπερέχεις των άλλων. Παρόλα αυτά, όμως, σπεύδεις να βοηθήσεις όπου υπάρχει ανάγκη.Το πρόβλημα ξεκινάει αν αρνηθεί κάποιος να σε βοηθήσει, γίνεσαι εχθρός. . Δεν δέχεσαι την κριτική και γίνεσαι ειρωνικός σε σημείο να προσβάλλεις την αξιοπρέπεια του άλλου.

Θέλεις πάντα να περνάει το δικό σου και αν εμπλακείς σε καταστάσεις άλλων προκαλείς ανακατωσούρα. Και αυτό γιατί θέλεις να έχεις το πάνω χέρι. Γίνεσαι καλός φίλος και αρωγός. Αγαπάς πολύ τα παιδιά! Έχεις αισιοδοξία, ενεργητικότητα και ενθουσιασμό. Επιμένεις σε ο,τι καταπιαστείς. Είσαι σταθερός και συγχωρείς τους άλλους χωρίς να κρατάς κακίες.

Ο κυβερνήτης σου Ήλιος αντιπροσωπεύει το εγώ και την ατομικότητα και δείχνει τις φιλοδοξίες σου και τη δυνατότητα, να λάμψεις. Έχεις ανεξάρτητο πνεύμα και μεγάλη αντοχή μέχρι να καταφέρεις τους στόχους σου βάζοντας πρόγραμμα.Σου αρέσει πολύ η διασκέδαση! Προτιμάς τον εύκολο δρόμο προσβλέποντας στη δόξα. Αισθάνεσαι μόνος και απομονωμένος και αν δεν έχεις εργασία ή σκοπό μελαγχολείς.

 

Είσαι ζώδιο της Γης με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή.  Οι άλλοι δύσκολα σε κατανοούν γιατί σκέφτεσαι με περίεργο τρόπο. Είσαι συντηρητικός και πρακτικός. Σου αρέσει να απολαμβάνεις τα υλικά αγαθά. Η οργάνωση είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου και βάζεις τάξη στα πάντα. Εξυπνάδα και περιέργεια σε χαρακτηρίζουν και προσφέρεις την βοήθειά σου αφειδώς σε βαθμό που βγαίνεις χαμένος. Φοβάσαι να ρισκάρεις για να μην πληγωθείς, με αποτέλεσμα να βαλτώνει η ζωή σου κατά καιρούς.

Με το πρακτικό μυαλό σου ξεχωρίζεις στην εργασία σου και δεν επιβάλλεσαι ή εξαπατάσαι εύκολα.  Αγαπάς την αρμονία στο περιβάλλον σου, επιλέγεις άνετο στυλ στη διακόσμηση και στο προσωπικό σου ντύσιμο, είσαι καλόγουστος και κομψός. Είσαι ικανός να βελτιώσεις τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου. Τηρείς τους νόμους.  Πολλές φορές γίνεσαι εγωιστής στην προσπάθεια να πετύχεις τους στόχους σου καθώς απορροφάσαι από την διαδικασία. Αν αγαπάς τα χρήματα μπορείς να γίνεις πανούργος για να τα αποκτήσεις.

Είσαι συνεσταλμένος και περιμένεις το τέλειο ταίρι. Σου αρέσει να φροντίζεις τους άλλους και είσαι πολύ σεμνός. Εχεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου.  Στην αγάπη είναι πολύ δύσκολο να σε καταλάβει κάποιος. Η αγάπη για σένα είναι αφοσίωση, συναίσθημα και περιλαμβάνει την αγάπη της οικογένειας, των φίλων, καθώς και τους λιγότερο τυχερούς στη ζωή. Δεν υπάρχει προσποίηση σε αυτά που κάνεις και λες. Ο γάμος, είναι μια σημαντική δέσμευση και εκτιμάς το σύντροφό σου, καθώς επιδιώκεις μια σχέση αγάπης και λειτουργικής συνεργασίας. Μια ζεστή σχέση, σε εξελίσσει και είσαι πολύ πιστός. Η απογοήτευση ωστόσο ,μπορεί να σε σκληρύνει και να σε κάνει κυνικό και σκεπτικιστή.

 

Είσαι ζώδιο του Αέρα με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη. Είσαι ευχάριστος, διπλωμάτης, γενναιόδωρος και κοινωνικός, εκφράζεσαι με ευχέρεια και αναζητάς την καλή παρέα. Τα βασικά στοιχεία που πρέπει να ισορροπήσεις στη ζωή σου είναι η αρμονία ,η γαλήνη και το δίκαιο. Προσφέρεις τη βοήθειά σου σε όποιον την χρειάζεται και κυρίως σε όσους αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Δεν ανοίγεσαι εύκολα στους άλλους για να μην πληγωθείς. Δεν σου αρέσει να πιέζεσαι και να αγχώνεσαι για τίποτα στη ζωή σου. Έτσι, δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις για να μην διαταραχθεί η ηρεμία. Επιζητείς τη γαλήνη στην οικογένειά σου και στις διαμάχες αποφεύγεις να εμπλακείς. Στις διαφορές επιλέγεις τον συμβιβασμό και έχεις την τάση να υιοθετείς νόμους για τη βελτίωση των καταστάσεων.

 Εργάζεσαι σκληρά και απαιτείς  από τους άλλους το ίδιο. Έχεις ισχυρή αίσθηση της δικαιοσύνης και της ευγενούς άμιλλας. Σπάνια εκφράζεις την οργή σου και τότε γίνεσαι καταιγιστικός. Μπορεί να είσαι επιτυχημένος επαγγελματικά αλλά τα χρήματα δεν είναι αυτοσκοπός και συχνά έχεις διακυμάνσεις στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. 

Έχεις μεγάλη διορατικότητα και διαίσθηση. Ελέγχεις τους φόβους σου και φαίνεσαι ήρεμος. Είσαι καλός ακροατής και συζητητής. Αγαπάς την επιστήμη και την έρευνα και αφοσιώνεσαι σε αυτές. Μπορεί να γίνεις εξαιρετικός  γιατρός.   Σαν εραστής είσαι πολύ ρομαντικός και έχεις μια ιδεαλιστική άποψη της αγάπης και της συντροφικότητας. Μόλις ερωτευθείς σκέφτεσαι το γάμο, όμως σπάνια ευτυχείς σε αυτόν. Στην αγάπη φαίνεται να σταθμίζεις τα πάντα πάρα πολύ και είσαι δοτικός προς το σύντροφό σου.

 

Είσαι ζώδιο του Νερού με κυβερνήτες πλανήτες τον Άρη και τον Πλούτωνα. Έχεις πολλά και έντονα συναισθήματα, αλλά στο πρόσωπό σου δεν φαίνεται παρά μια παγερή αδιαφορία. Θέλεις να νιώθεις ασφαλής για να μην πληγωθείς, γιατί γίνεσαι φοβερά εκδικητικός. Θέλεις σε όλα να έχεις την πρώτη θέση, που αυτή εξασφαλίζει και τη σιγουριά. Είσαι πολύ αινιγματικό ζώδιο και κανένας δε σε καταλαβαίνει πραγματικά, εσύ όμως ξέρεις πάντα,τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και θα κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις. Έχεις ακόρεστη επιθυμία για γνώση σε κάθε επίπεδο. Σε επικίνδυνες καταστάσεις και ξαφνικές κρίσεις, παραμένεις πολύ αποφασιστικός. Έχεις κάποιες αντιφάσεις. Το καλύτερο και το χειρότερο, φαίνεται να βρίσκεται σε σύγκρουση μέσα σου. Είσαι ευσυνείδητος και ενάρετος, αλλά όταν ξεσηκωθείς συχνά ταλαντεύεσαι προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Είσαι σταθερός στις απόψεις σου. Επιβλητικός και απαιτητικός, θέλεις να ξέρεις τα πάντα ώστε να μην πληγωθείς. Όταν όμως εκδηλωθείς πραγματικά και βγάλεις όλα αυτά τα συναισθήματα που σε πλημυρίζουν οι άλλοι καταλαβαίνουν ότι κρατούσες άμυνες για να μην πληγωθείς. Έχεις μεγάλη μαγνητική δύναμη και ως ομιλητής συγκινείς το κοινό σου. Συχνά γίνεσαι εργασιομανής και συνήθως οδηγείς τους άλλους. Περιφρονείς τους ανθρώπους που δείχνουν αδυναμία. Στις επιχειρήσεις έχεις έξυπνες ιδέες, όμως διακατέχεσαι από αναβλητικότητα.

Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Οι σχέσεις είναι ένα είδος μυστηρίου για σένα και πρέπει να προετοιμαστείς για βαθιές αλλαγές στον εαυτό σου. Σε ενδιαφέρουν οι σταθερές σχέσεις.  Η αγάπη είναι έντονα παθιασμένη και μια διαρκής συγκίνηση , που μπορεί να απευθύνεται σ’ ένα μόνο πρόσωπο. Θέλεις να κυριαρχείς στις σχέσεις σου και σπάνια δείχνεις τα αληθινά σου αισθήματα, ακόμα και στις πιο επικοινωνιακές στιγμές. Είσαι μυστηριώδης και αινιγματικός. Δεν ανέχεσαι να σε χειρίζονται και μπορεί να αντιδράσεις με σαρκασμό και εκδικητικότητα. Σε ενδιαφέρει πολύ ο αποκρυφισμός και αναπτύσσεις εύκολα μαντικές ικανότητες.  Διακρίνεσαι ως συγγραφέας, ζωγράφος και ποιητής. Είσαι φιλόσοφος και εραστής της Φύσης. Μπορείς να παρατηρείς και να αναλύεις τους χαρακτήρες των άλλων.

 

Είσαι ζώδιο της Φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Δία. Είσαι εκφραστικός, ειλικρινής και αισιόδοξος, δυναμικός, τολμηρός και έξυπνος. Κυρίως όμως έχεις γρήγορη αντίληψη. Γίνεσαι συμπαθείς στους άλλους με το χιούμορ και τον τρόπο που επικοινωνείς. Σου αρέσει να φιλοσοφείς και να εξερευνάς.  Διαφωνείς έντονα με όποιον έχει αντίθετη άποψη (#truestory). Είσαι ασταθείς στους στόχους σου  και δεν βάζεις το μυαλό σου σε τάξη (#truestory, επίσης).

Είσαι πολύ καλός φίλος και συμπαραστάτης. Φροντίζεις όποιον σε χρειάζεται. Δεν θέλεις να περιορίζεσαι για κανέναν λόγο. Οι προσωπικές σου σχέσεις γίνονται διασκεδαστικές. Είσαι ακούραστος και θέλεις πάντα να μαθαίνεις γι΄αυτό αγαπάς τα ταξίδια.  Έχεις ανοιχτό μυαλό και προσπαθείς να κατανοείς τους άλλους παρέχοντας εμπιστοσύνη. Αγαπάς τη μουσική, την επικοινωνία και τις επιχειρήσεις Φτάνεις στα άκρα σε όλα τα πράγματα και παίρνεις απότομες αποφάσεις, για τις οποίες αργότερα μπορεί να μετανιώσεις, αλλά είσαι πάρα πολύ υπερήφανος για να αναγνωρίσεις το λάθος σου.

Δυσκολεύεσαι πολύ στις προσωπικές σχέσεις και μπορείς να είσαι πιστός σε δύο άτομα ταυτόχρονα!!!  Σχεδόν πάντα ,παντρεύεσαι ξαφνικά και το μετανιώνεις αργότερα. Αρνείσαι όμως να αφήσεις τη σχέση και πάντα αναζητάς τρόπους για επαναφέρεις τον ενθουσιασμό και την επικοινωνία. Δε διστάζεις να δώσεις μια ειλικρινή γνώμη και σέβεσαι το νόμο και την τάξη. Ακόμη κι αν αποτύχεις, ψάχνεις πάντα τρόπους για νέα πράγματα, γιατί η αδράνεια για σένα θα σήμαινε, απελπισία και ταχεία φθορά.

Είσαι ζώδιο της Γης με κυβερνήτη πλανήτη τον Κρόνο. Είσαι επίμονος, ξεροκέφαλος, εγωιστής, οργανωτικός, σταθερός και υπεύθυνος. Πάντα προσγειωμένος με αποτέλεσμα να μην χαίρεσαι τα μικρά καθημερινά. Το κυριότερο χαρακτηριστικό σου είναι οι φιλοδοξίες σου. Αγχώνεσαι συνέχεια και θα κάνεις τα πάντα  για  να πετύχεις τους στόχους σου. Είσαι πολύ πειθαρχημένος και απαιτείς το ίδιο από τους άλλους. Είσαι καχύποπτος, επιφυλακτικός και εσωστρεφής, ακόμα και στο πιο αγαπημένο σου πρόσωπο γιατί αισθάνεσαι ασφαλής μόνο με τον εαυτό σου.

Έχεις μεγάλη πίστη στις ικανότητές σου  και ακλόνητη αίσθηση του σκοπού. Είσαι συνήθως διανοητικά ισχυρός και γενικά δεν γίνεσαι κατανοητός από τους άλλους. Είσαι πολύ ανεξάρτητος και μεγαλόψυχος και απεχθάνεσαι να περιορίζεσαι. Πρέπει να είσαι ηγέτης με ότι ασχολείσαι διαφορετικά χάνεις το ενδιαφέρον σου.

Η σοβαρότητά σου κρύβει τον ευαίσθητο χαρακτήρα σου. Συχνά είσαι εξαιρετικός ομιλητής γιατί έχεις ζεστή καρδιά και δίνεις πάρα πολλά. Δεν παρεμβαίνεις σε υποθέσεις άλλων (μπορώ να έχω τους ενδοιασμούς μου σε αυτό???).  Μπορείς να πετύχεις σε κυβερνητικές και γενικά υπεύθυνες θέσεις.  Στην οικογενειακή σου ζωή συχνά αισθάνεσαι μοναξιά αλλά η σταθερότητά σου σε κάνει να ανταποκρίνεσαι θετικά. Όταν δεσμεύεσαι σε προσωπικές σχέσεις δίνεις μεγάλη σημασία στην προσωπική σου ευτυχία και θέτεις σε κίνδυνο τη σχέση.

 

Είσαι ζώδιο του Αέρα με κυβερνήτες πλανήτες τον Ουρανό και τον Κρόνο. Είσαι καλός, συμπαθητικός, φιλικός, έξυπνος, φιλαλήθης, δημιουργικός και ανεκτικός.  Επιθυμείς έναν καλύτερο κόσμο και προσπαθείς γι΄ αυτό με πράξεις και αυτό το επικοινωνείς στους άλλους. Όμως κάνεις εχθρό, όποιον διαφωνεί μαζί σου. Πιστεύεις στη φιλία και προσφέρεις τη βοήθειά σου.

Γενικά, αισθάνεσαι πολύ μόνος στη ζωή. Είσαι υπερβολικά ευαίσθητος και εύκολα πληγώνονται τα συναισθήματά σου. Επιθυμείς το υλικό κέρδος. Είσαι εργατικός και επιθυμείς να αμείβεσαι ακριβοδίκαια. Βλέπεις «μέσα στους ανθρώπους». Συχνά δεν  ελέγχεις τα νεύρα σου και μετανιώνεις για πράγματα που λές και κάνεις. Επιχειρηματολογείς στις συζητήσεις και πείθεις τους άλλους, είσαι καλός στοχαστής και έλκεις τον θαυμασμό.

Αναζητάς τη γνώση, είσαι ορθολογιστής με ανοιχτό πνεύμα και προικισμένος με οράματα. Είσαι άριστος στις επιχειρήσεις αλλά περισσότερο επιτυχημένος στο να κερδίζεις χρήματα για τους άλλους. Αν έχεις χρήματα και κοινωνική θέση ,σπάνια τα επιδεικνύεις. Είσαι γεμάτος εκπλήξεις. Είσαι ευτυχισμένος αν είσαι ελεύθερος να κάνεις ο,τι θέλεις.  Ακόμα και αν αγαπάς βαθιά, δεν είσαι ποτέ διατεθειμένος να θυσιάσεις την αυτονομία σου, αλλά βάζεις πάντα την ειλικρίνεια μπροστά στο ρομαντισμό.

 

Είσαι ζώδιο του Νερού με κυβερνήτες πλανήτες τον Ποσειδώνα και τον Δία. Είσαι συμπαθητικός, δίκαιος, ευαίσθητος, ανθρωπιστής, καλός ακροατής και μπορείς να στηρίξεις τους φίλους σου στα δύσκολα. Επιθυμείς ειρήνη και προσπαθείς συνέχεια να τη διατηρήσεις στη ζωή σου. Το κυριότερο χαρακτηριστικό σου είναι η μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία και  προσπαθείς να βρεις διέξοδο από αυτό που νομίζεις ότι σε πνίγει. Έχεις πολλή αγάπη μέσα σου αλλά θα τη δείξεις μόνο σε αυτούς που θα κρίνεις ότι την αξίζουν. Αντιμετωπίζεις τη ζωή σαν μια ψευδαίσθηση. Με την φαντασία σου ταξιδεύεις, αποφεύγοντας την ρουτίνα.

Επιδιώκεις τη μοναξιά κάποιες στιγμές ,για να ηρεμείς και να σχεδιάζεις το μέλλον σου.  Δεν λες, τι πραγματικά σκέφτεσαι. Είσαι παρορμητικός, ενθουσιώδης και γεμάτος ενέργεια. Είσαι πρωτοπόρος τόσο στη σκέψη και στη δράση. Πολύ ανοιχτός σε νέες ιδέες και λάτρης της ελευθερίας. Ανησυχείς για τα χρήματα για να νιώθεις ανεξάρτητος. Αν και είσαι ευαίσθητος, αδιαφορείς για τις ευαισθησίες των άλλων και συχνά αθετείς τις υποσχέσεις σου, ιδιαίτερα σε θέματα χρημάτων.

Γίνεσαι μελαγχολικός ή  φαντάζεσαι ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον σου και παίρνεις το ρόλο του θύματος. Παθαίνεις συχνά κατάθλιψη και βλέπεις παντού συνομωσίες. Στο ζώδιο των ιχθύων ανήκουν οι   πιο αδύναμοι χαρακτήρες.  Θέλεις να καλομαθαίνεις τον εαυτό σου και γίνεσαι μαλθακός.  Είσαι πολύ δεκτικός με το περιβάλλον σου και επηρεάζεσαι από αυτό και έχεις την τάση του εθισμού. Έχεις μια περιέργως μυστικιστική πλευρά και συχνά χαρακτηρίζεσαι ως προληπτικός. Σε ελκύει ο αποκρυφισμός σε όλες τις μορφές του και αναζητάς να διερευνήσεις το άγνωστο ,τη φιλοσοφία ή το μυστηριώδες.

 Ευχαριστούμε πολύ την αγαπημένη μας Κατερίνα Νούλα! Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί της…..

 

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *